Lyt til artiklen:

Hold øje med dit vandforbrug i haven

00:00
Hastighed: ???x
01:28

Abonnementsartikel

Vandingssæsonen nærmer sig for de danske haveejere - og med det spørgsmålet om, hvor meget - eller lidt - du skal vande. Det kan ny vandmåler til haven svare dig på.

Gardenas nye vandmåler AquaCount viser dit vandforbrug i haven. Måleren hjælper dig med at vande haven med den rette mængde vand. På den måde sparer du på vandet på en bæredygtig måde, og du slipper for en unødigt stor vandregning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Når du bruger AquaCount kan du se dit vandforbrug pr. dag, per sæson eller per vanding. Du kan også se det aktuelle flow af vand i liter pr. minut.

AquaCount fås som separat måler og integreret i ny sprøjtepistol og vippevander.

rich-media-2
AquaCount. Pressefoto.

Vandmængdetælleren AquaCount kan du skrue direkte på hanen eller på en haveslange, sprinkler, sprøjte eller endda en pumpe.

Den er kompatibel med alle produkter i det originale Gardena-system. Når den er tilsluttet, vil du kunne overvåge hver dråbe, der kommer ud og følge forbruget med et tryk på knappen.

rich-media-3
AquaCount. Pressefoto.

Sprøjtepistolen AquaCount er til skånsom vanding af planter. Uanset om du er højre- eller venstrehåndet kan du takket være den roterende vandmåler til enhver tid aflæse displayet og holde øje med forbruget.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-5
AquaCount. Pressefoto.

Vippevanderen AquaCount er ideel til vanding af græsplæner og staudebede. Du indstiller rækkevidde, bredde og volumen og kan følge vandforbruget på måleren. Har du meget kalk i vandet, kan du bruge den medfølgende rensenål til at rense vippevanderens dyser.