Lyt til artiklen:

Vind fantastisk iMow robotplæneklipper fra Stihl

00:00
Hastighed: ???x
02:48

Abonnementsartikel

Tænk, hvis man kunne få den perfekte græsplæne uden at skulle løfte en finger. Lidt ligesom at have sin helt egen gartner, der klipper flere gange om ugen og sørger for også at give gødning med jævne mellemrum.

Nu har du chancen - denne måneds præmie i Fritidsmarkedets Facebookkonkurrence er nemlig en Stihl iMow RMI 422 PC robotplæneklipper.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vinderen får sammen med sin nye iMow naturligvis en tilhørende ladestation samt et installationssæt, så robotten hurtigt kan komme på græs - og så er det ellers bare om at nyde sommeren på terrassen, mens iMow plejer plænen!

Med Stihl iMow RMI 422 PC får du en robotplæneklipper i topkvalitet, der passer din plæne for dig, så du kan bruge tiden på noget sjovere end at slå græs.

Robotten klipper, findeler og gøder som bioklipper i én arbejdsgang, og den stabile biokniv sikrer altid et præcist klipperesultat - selv ved højt græs. Bioknivens omdrejningsretning ændrer sig automatisk, hver gang kniven stopper, så klingerne slides ensartet.

rich-media-2
Lad iMow pleje plænen og brug tiden på noget sjovere end at slå græs! Pressefoto.

Det robuste skjold beskytter robotten mod vind og vejr, og integrerede sensorer registrerer berøring med objekter og gør, at maskinen øjeblikkeligt ændrer retning. Desuden stopper kniven straks, når robotten løftes.

iMow er intelligent og justerer selv opladningshastigheden alt efter hvor meget af plænen, der mangler at blive klippet, hvilket er med til at skåne batteriet. Robotten er også udstyret med blandt andet regnsensor og indbygget tyverisikring.

Artiklen fortsætter efter annoncen

RMI 422 PC har en klippebredde på 20 cm. og kan klare græsarealer på helt op til 1.700 kvadratmeter samt stigninger op til 40 procent.

rich-media-4
Med den innovative iMow App har du altid din robotplæneklipper lige ved hånden. Pressefoto.

Nem styring via iMow App

iMow RMI 422 PC kan nemt sluttes til den innovative iMow App, som desuden er kompatibel med Smart Home-løsningen Alexa. Via appen kan du kommunikere direkte med robotten - du har dermed altid styr på, hvor den befinder sig, kan ændre i klippeplanen, lade den klippe lidt ekstra i ønskede områder, sende den direkte tilbage til ladestationen og meget mere. Desuden viser appen, hvornår det er tid til service, så du altid sikrer dig, at din robotplæneklipper er i topform.

Hvem skal vinde?

Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen om en iMow RMI 422 PC, er at gå ind på vores Facebookside og skrive, hvem du synes, der skal vinde.

Præmien er sponsoreret af Stihl og har en samlet vejledende udsalgspris på 14.919 kr. inkl. ladestation og Installationssæt L.

Vinderen udtrækkes den 1. juli 2022 og kontaktes direkte samt offentliggøres på Facebook.