Lyt til artiklen:

Fra affald til haveredskaber

00:00
Hastighed: ???x
02:38

Abonnementsartikel

EcoLine er en bæredygtig serie af vandingsprodukter og håndholdte haveredskaber. Alle er fremstillet af mindst 65 procent genbrugsmateriale, primært fra husholdningsaffald.

Redskaberne har fået et unikt design og en diskret farvesammensætning, der ifølge producenten giver et moderne look af høj kvalitet. Og kvalitet er netop, hvad du får. Redskaberne er holdbare og brugervenlige og har op til 25 års garanti.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Serien består af en række forskellige redskaber.

rich-media-2
Gardenas nye miljøvenlige Ecoline haveredskaber. Pressefoto.

Målrettet vanding

Sprøjtepistolen har et funktionelt design med en blød stråle, der er beregnet til vanding af krukker og staudebede. Pistolen kan betjenes med én hånd, og den kommer med fem års garanti.

Sprinkleren er målrettet brugere, der har brug for at vande større staudebede eller gerne vil give græsplænen lidt kærlighed i sommerheden. Rækkevidden kan justeres. 5 års garanti. Vejl. pris 199,95 kr.

Basis vandingssættet består af en hane- og slangetilslutning, adapter og rensemundstykke med vandstop.

Hanetilslutningen har en Anti-Splash funktion, så du undgår, at vandet sprøjter til alle sider, når du tænder for hanen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mundstykket kan indstilles til en hård stråle, perfekt til rengøring, eller en blød, skånsom stråle, ideel til vanding af blomster og planter. Hele vandingssættet er fremstillet af mere end 90 procent genbrugsmateriale.

rich-media-4
Sprøjtepistolen har en blød stråle, der er beregnet til vanding af krukker og staudebede. Pressefoto.

Grav og plant

Planteskeen er en solid håndskovl, beregnet til plantning. Håndtaget er fremstillet af mere end 85 procent genbrugsplast, og finishen med træ består af FSC-certificeret bøgetræ.

Ukrudtspartlen er din ven i kampen mod uønsket ukrudt. Også her består håndtaget af mere end 85 procent genbrugsplast, mens finishen er FSC-certificeret bøgetræ.

Beskærersaksens skarpe klinger er lavet af mere end 75 procent genanvendt rustfrit stål. Saksen er ideel til skarp klipning af blomster og unge planteskud på op til 18 mm.

Planteske, ukrudtsparten og beskærersaks kommer med ikke mindre end 25 års garanti.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Også emballagen ved EcoLine er bæredygtig. Al indpakning er fremstillet af 100 procent genanvendt pap og er trykt med vandbaseret blæk.