sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Hjælp til at finde godt i hus

00:00
Hastighed: ???x
01:58

Abonnementsartikel

Når man vælger at bygge et hus fra bunden med hjælp fra et byggefirma, så kan man bestemme alt fra materialer til kvadratmeter til prisklasse.

Medbestemmelse i overskuelige rammer

Når beslutningen er taget, og lillemor er enig i at nybyg er et godt alternativ til de umenneskelige lejepriser, så skal der findes en byggeansvarlig, som man klinger godt med. Kommunikation og sparring vil foregå igennem den byggekyndige, hvilket er essentielt for at kunne udleve boligdrømmen.

Når man så skal til at designe nybyggeri ville et typehus være en ideel løsning for førstegangsbyggeren. Et typehus er et hus, som er designet i forvejen, i hvert fald "skabelonen", og så kan køberen selv tage de afgørende beslutninger. Dette kunne være materialevalg i badeværelset eller bruget af kvadratmeter i stuen.

Når boligdrømme og pengepung går hånd i hånd...

At bygge hus er ikke en billig omgang, men hvis man vælger løsningen med et typehus, så er man sikret at budgettet ikke skrider. Når man laver designet, fastsætter man sig samtidig på økonomien i byggeriet. Dette er en stor fordel for overblikket i hele processen - at man ved, hvad det kommer til at koste i sidste ende.

Skulle man være interesseret i et typehus efter eget design og ikke mindst prisklasse, kan man bestille kataloger, hvori man kan få inspiration til boligdrømmen. Man kan også få direkte kontakt til en byggerådgiver, som kan hjælpe med både design og prisklasser. Der findes b.la. Eurodan, som bygger typehuse, og som har 8 kontorer i hele landet, hvor der er mulighed for at finde et nærlæggende kontor i alle landsdelene. Kun fantasien sætter grænser for boligdrømmene!