Lyt til artiklen:

Sønderup går elektrisk i Middelfart

00:00
Hastighed: ???x
01:58

Abonnementsartikel

- Vi kan nærmest ikke vente med at komme på Maskiner under Broen, for vi har så mange spændende elektriske nyheder med. Vi har simpelthen bestemt os for at dedikere et område på vores stand til de elektriske maskiner, da vi har en række nyheder og det gør det nemmere for de besøgende at orientere sig om hvad vi kan byde på i den elektriske "buffet", siger Ole Hosbond, Sønderup Maskinhandel.

Buffeten kommer til at bestå af en lang række "retter" der alle kan løse opgaver med vedligeholdelse af udendørs arealer. Det drejer sig om skråningsklipper, redskabsbærer, minilæssere og varmvandsanlæg. Så alt i alt en god og varieret buffet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi præsenterer på udstillinger for første gang i Danmark elektrisk skråningsklipper E-ROT og elektrisk redskabsbærer FORT MPM, fortæller han og fortsætter:

- Vi har haft stor succes med FORT MPM redskabsbærer i Danmark og er derfor så tilfredse med at den nu kommer som elektrisk, siger Ole Hosbond.

FORT MPM er kendt for sin sugeevne, styrke og komfort i kabinen. Det gør sig også gældende i den nye elektriske model, mener han.

- De nærmest selvklæbende skråningsklippere X-ROT og X-FLAIL har siden de blev introduceret af os været et fantastisk supplement til vores program, så at programmet nu har fået en elektrisk model gør at vi også kan opfylde dette ønske fra vores kunder, siger han.

Begge ovenstående modeller er helt friske og bliver præsenteret for første gang på udstilling på Maskiner Under Broen den 24.-25. august. Faktisk kommer den elektriske FORT MPM til at være så frisk at den ikke er på billedet, den er nemlig ikke landet i Sønderup endnu.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- I vores afdeling for elektriske maskiner vil der selvfølgelig være flere maskiner at se, da vi i løbet af det sidste år har fået adskillige elektrisk drevne maskiner. Så der vil være Cast minilæsserne 800 ECO og SSQ ECOQUAD. X-WEED varmvandsanlæg på Fort El undervogn, siger Ole Hosbond.