Lyt til artiklen:

Bærbar strømforsyning sikrer ydeevne i felten

00:00
Hastighed: ???x
01:42

Abonnementsartikel

Stihl fortsætter udviklingen af benzinfri alternativer med den seneste innovation PS 3000 - en mobil powerstation. Den nye PS 3000 forsyner brugeren med strøm når som helst, hvor som helst. Den bærbare strømforsyning er egnet til professionelle brugere i skov-, have- og gartnerbranchen, men har et bredt anvendelsesområde, der dækker alt lige fra friluftsliv til food trucks.

- PS 3000 giver kraft til såvel professionelle højtryksrensere som industristøvsugere og opladelige batterier. Samtidig kan den bruges til arbejdsbrug af f.eks. brandmænd, men også på campingferien. En mobil powerstation er ganske enkelt egnet til alle, der har brug for strøm ude i felten, siger Mats Gustafsson, som er produktchef for Stihl Norden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Smart udformning

PS 3000 er et af markedets stærkeste powerstations med et højt vægt/effekt-forhold. På trods af en kapacitet på 2.074 Wh, vejer den kun 19,8 kg og har et kompakt design. Den er udstyret med både 230-voltsudtag og Neutrik powerCON, som er et udtag, der er designet specielt til krævende udendørs anvendelser, hvilket garanterer ydeevne til de fleste produkter og værktøjer.

rich-media-2
Pressefoto.

PS 3000 er desuden modstandsdygtig over for støv og vand, nem at bruge og har et display, der viser batteri- og opladningsstatus.

- Stihl er glade for at have udviklet et emissionsfrit alternativ i høj kvalitet til den traditionelle benzingenerator. Med PS 3000 kan vi tilbyde brugeren støjsvag opladning og nem brug uden at gå på kompromis med ydeevnen, siger Mats Gustafsson.