Lyt til artiklen:

Ny Kubota til landbrug

00:00
Hastighed: ???x
01:44

Nellemann Machinery har fået afsat de første eksemplarer af den ny M6 traktor.

KASTRUP: I løbet af foråret har Nellemann Machinery fået de første modeller af den nye Kubota M6 traktor til Danmark, og ifølge importøren er den velegnet til både vej/park-, entreprenør- og landbrugssegmenterne.

- Med en solid armklipper er den uhyre velegnet for de fleste kommuner. Den kommer i tre modeller med motorstørrelser fra 122 til 142 hk. Det er en bomstærk 4-cylindret motor på 6,1 liter, som leverer overlegent moment samtidig med, at den holder en fornuftig brændstoføkonomi. Designet af traktoren gør den særdeles egnet til læsseopgaver, med godt udsyn, snæver venderadius, 8 trins powershift og Kubotas Express Restart, der muliggør komplet nedbremsning uden brug af kobling, fortæller salgs- og marketingschef Lars Rævsager, Nellemann Machinery, til Maskinteknik.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Komfort og udsyn

Han tilføjer, at selvom den er produceret i Japan, så er den i høj grad henvendt til det europæiske marked med blandt andet høj førerkomfort. Den er indrettet ergonomisk og med fokus på komfort og udsyn, hvor blandt andet soltaget øger udsynet.

rich-media-2
Kabinen er veludstyret og ergonomisk indrettet. Foto: Torben Jastram.

Tilvælges frontlæsser kan denne betjenes via traktorens joystick uden eftermontering af ekstra udstyr. Frontlæsserredskaber kan ligeledes kobles til og fra uden at forlade kabinen.

Middelfart og Herning

M6 traktoren bliver en del af Nellemann Machinerys stand på Maskiner under Broen i Middelfart, hvor importøren også udstiller en lang række andre og mindre Kubota traktorer samt et bredt udvalg af maskiner fra andre producenter.

Senere på året skal maskinen også være en del af Nellemann Machinerys stand på Agromek i Herning.