Lyt til artiklen:

Specialombygget Isuzu har plads til det hele

00:00
Hastighed: ???x
01:38

Abonnementsartikel

Der skal mange redskaber til, når man arbejder professionelt indenfor træpleje, og det har Jens Jørgensen i den grad plads til, efter han modtog sin specialombyggede Isuzu D-Max 1.9 pick-up for godt tre måneder siden.

Det er indehaver af Sjelle Auto Jan Bertelsen, der har ombygget bilen, som står udstillet på dette års Langesømesse.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce
rich-media-2
Et styks specialombygget Isuzu D-Max 1.9 pick-up. Foto: Tim Søgaard.

- Pick-up'en er indrettet med en lidt atypisk hardtop på ladet. Jens ville gerne have en pick-up med et langt lad, hvor der var plads til hans ting, så vi har lavet en skuffe, der kan trækkes ud af bagenden, hvor han kan have sine motorsave. Derudover har vi lavet en "tunge," der stikker ud af den forreste del af hardtop'en, så der er plads til river og stangsave, siger Jan Bertelsen.

Jens Jørgensen ejer og driver virksomheden Skovgaard Træpleje, og han fortæller, at valget faldt på Isuzu'en, fordi det var den, Jan Bertelsen kunne anbefale til de behov, Jens Jørgensen havde.

rich-media-3
Det er ombyggeren, som har anbefalet bilen, fordi Isuzu'en giver mange muligheder. Foto: Tim Søgaard.

- Havde han anbefalet en Land Rover, så havde vi stået med sådan en. Mærket er ikke så vigtigt. Det er Jans tilgang til at bygge specielle biler og forstå kundens tankegang, vi har valgt, siger Jens Jørgensen.

Jan Bertelsen fortæller, at hardtop'en er bygget af et svensk firma, men levering af bilen, ombygning, maling og udskiftning at hjul, spil og lys, har han stået for.

rich-media-4
Bilen blev leveret for tre måneder siden og blev vist frem på Langesø. Foto: Tim Søgaard.

- Det fede ved Isuzu'en er, at der er så mange muligheder. Som ombygger kan du gøre ret meget, uden at det koster meget, siger Jan Bertelsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han fortæller desuden, at der har været fin interesse omkring bilen på messedagen.