sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Parkeringsservice for beboere eller medarbejdere

00:00
Hastighed: ???x
02:35

Abonnementsartikel

I byzoner, tæt bebyggede områder og tæt på interessepunkter som for eksempel indkøbscentre og koncert venues kan der hurtigt opstå problemer med parkeringssyndere, som ser deres snit til at smide bilen på private parkeringspladser i et par timer. Dette gælder især hvis der ellers er mangle på parkeringspladser i nærheden, eller hvis det er dyrt at parkere.

Dette er dog til endog særdeles stor gene for de retmæssige ejere af de pågældende parkeringspladser. De må så se sig henvist til parkering på gaden, hvor det måske endda koster penge - eller til at skulle parkere langt fra hjemmet eller arbejdspladsen.

Når man har betalt for sin parkeringsplads over huslejen, kan man ikke være tjent med denne odel. Derfor er det dit ansvar at komme uautoriseret parkering til livs. Og til dette formål bør du alliere dig med et professionelt parkeringsselskab.

Hvordan kan et parkeringsselskab hjælpe mig?

Et parkeringsselskab kan være til stor hjælp, hvis du har problemer med uvedkommende parkering på de til ejendommen hørende parkeringspladser.

Har du ikke mulighed for at spærre dine parkeringspladser af, vil du nemlig være nødsaget til at benytte dig af parkeringsvagter, som kan patruljere advisere og udskrive parkeringsbøder. Og disse opgaver kan et parkeringsselskab løse for dig.

Professionel parkeringsservice hos et parkeringsselskab

Et parkeringsselskab kan tilbyde hjælp til parkeringskontrol, foranstaltet af parkeringsvagter med beføjelser til udskrivning af bødeforlæg. Inddrivelse af de skyldige beløb forestår parkeringsselskabet, lige som det er parkeringsfirmaet der opsætter eventuelle automater til parkeringsbilletter samt lovpligtig skiltning.

Du kan være sikker på at administrationen af dine parkeringspladser er i trygge og professionelle hænder når du overlader denne til et parkeringsselskab så som for eksempel UnoPark. UnoPark har mere end et årti på bagen inden for parkeringsservice for beboere, og vil med garanti kunne tilbyde dig en parkeringsløsning som matcher dine ønsker og behov, og som kan holde de værste parkeringssyndere fra døren - til glæde for dine medarbejdere, beboere eller kunder, som skal bruge de dertil indrettede parkeringspladser.

Nem administration af dine parkeringspladser med UnoPark

Hos UnoPark får du ydermere adgang til selv at administrere dine parkeringspladser. Du kan nemlig tilgå administrationsmodulet via en brugervenlig app, som du kan installere på din smartphone eller tablet. Klik ind og læs mere, og kontakt UnoPark direkte via hjemmesiden UnoPark.dk