Lyt til artiklen:

Vind super effektiv kædesav

00:00
Hastighed: ???x
01:33

Abonnementsartikel

Hvis du, som de fleste andre danskere i denne tid, går rundt og tænker på, hvordan man kan få varmen på anden måde end ved at skrue op for radiatoren, så skal du læse med nu.

Denne måneds præmie i Fritidsmarkedets Facebook-konkurrence er nemlig en kædesav fra Makita - et af markedets absolut bedste mærker.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det eneste, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at gå ind på Fritidsmarkedets facebookside og skrive, hvem du synes, der skal vinde præmien.

rich-media-2
Præmien er inklusiv en batteripakke, der indeholder dobbelt lynlader, 4 x 18V - 5,0Ah Li-Ion batterier og MAKPAC systemkuffert str. 3. Pressefoto.

Effektiv kulfri sav

Makitas kædesav model DUC353Z er en effektiv kulfri sav med høj kædehastighed til krævende opgaver.

Kædesaven er selvfølgelig batteridrevet, og den har en kædehastighed på 20 m/s, hvilket gør den velegnet til brug i hjemmet eller til at save tynde træstammer, som du så kan fyre med i pejsen eller brændeovnen.

Den høje spænding på 36V opnås ved to 18V LXTbatterier, og udskiftning af kæde og sværd sker uden brug af værktøj.

Præmien er inklusiv en batteripakke, der indeholder dobbelt lynlader, 4 x 18V - 5,0Ah Li-Ion batterier og MAKPAC systemkuffert str. 3.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kædesav plus batteripakke er sponsoreret af Makita. Kædesav DUC353Z har en værdi af 3.345,00 kr. og batteripakken 4.057,50 kr.

I alt har præmien en værdi på 7.402,50 kr. inklusive moms.

rich-media-4
Makita DUC353Z. Pressefoto.