Lyt til artiklen:

Ny hækkeklipper med forlænget sværdlængde

00:00
Hastighed: ???x
01:43

Abonnementsartikel

Den nye batteridrievne hækkeklipper HSA 50 fra Stihl er ifølge producenten designet til ergonomisk og effektivt havearbejde, og den patenterede kniv sikrer præcise snit.

Desuden bidrager hækkeklipperen til et mere støjsvagt og emissionsfrit havemiljø takket være batteridriften.

Artiklen fortsætter efter annoncen

HSA 50 erstatter den eksisterende model HSA 56, og den er udviklet til brug ved både større og mindre haveprojekter - hække som buske. Hækkeklipperen har en patenteret, dråbeformet kniv med forlænget sværdlængde i forhold til den tidligere model, hvilket giver et mere effektivt og præcist resultat.

- Det er vigtigt for os, at arbejdet går hurtigt, nemt og sikkert. Hækkeklipperen er for eksempel udstyret med topbeskyttelse til klipning tæt på jorden eller mure, og sikkerhedsafbryderen sidder i loop-håndtaget, siger Mats Gustafsson, Nordic Commercial Product Manager, Stihl.

Mere effektiv

Håndtaget er ergonomisk designet med bløde grebsflader, og batteriet sidder i midten af maskinen, så der opnås optimeret balance.

Takket være en vægt på 2,9 kg og lave vibrationer er indsatsen under brug minimeret, hvilket gør havearbejdet både nemmere og mere effektivt.

- Det skal ikke være besværligt og tidskrævende at klippe hække og buske. Vi vil gøre det hurtigt og nemt, så du, uanset vane, får et godt slutresultat. Takket være den lave vægt og lange batteritid, behøver brugeren ikke bekymre sig om at bruge unødvendig tid og energi på noget, der burde være nemt, siger Mats Gustafsson.

Artiklen fortsætter efter annoncen

HSA 50 har lang levetid, og reservedele kan fås i op til 10 år efter produktion.