Lyt til artiklen:

Smidig ride-on plæneklipper fra Stiga

00:00
Hastighed: ???x
02:14

Abonnementsartikel

Stiga Swift er producentens første elektriske haveklipper med udskiftelige batterier, som fra begyndelsen blev udviklet "til at være elektrisk".

Stiga Swift er en ride-on plæneklipper med god ydeevne og fleksibilitet, og desuden har den udskiftelige 48 V batterier, som også kan benyttes i stort set alle andre nyere haveredskaber fra Stiga i 5-, 7- og 9-serien.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Swift er udstyret med en kombineret batteripakke bestående af fire 48V batterier inkluderet i standard levering. Batterierne arbejder synkront og balancerer konstant den tilgængelige energi.

Den indbyggede oplader tilfører ny energi til det ene batteri efter det andet, så det første er klar til brug igen efter blot 30 minutter.

Ved at køre pålideligt og effektivt på kun tre batterier vil brugerne drage fordel af disse batteriers fleksibilitet og kan altid regne med fuld ePower.

Swift er ifølge producenten særligt velagenet til klipning af komplekse haver. Bredden på blot 73,5 cm betyder, at den mestrer selv de snævreste udfordringer. Den har samtidig en ekstrem lav ydre venderadius, hvilket forbedrer dens potentiale til at arbejde rent og præcist selv i områder med mange forhindringer.

Smarte funktioner optimerer Swifts drift - for eksempel er tre klippemuligheder tilgængelige afhængig af klippeopgaven: Mens standardtilstanden giver en knivhastighed på 3.500 o/min, klarer boost-tilstanden med 3.700 o/min selv tætte, høje plæner med lethed. Endelig sparer øko-tilstanden (3.200 o/min) brugerne op til 40 procent energi.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Swift er en komfortabel maskine med lav vibration, ergonomiske funktioner og et reduceret støjniveau, som garanterer behagelig og støjsvag drift.

Mens rattet nemt kan drejes med kun én finger, sikrer en-knaps start, fartpilot og Stiga One Pedal Drive intuitiv opstart og kørsel. Til gengæld stopper traktoren blidt automatisk, når kørepedalen slippes. Parkeringsbremsen aktiveres også automatisk, så snart maskinen stopper, uden behov for manuel indgriben.