Lyt til artiklen:

14 heste på auktion efter stutteriophør

00:00
Hastighed: ???x
01:34

Abonnementsartikel

I øjeblikket afvikler Campen Auktioner en auktion med otte hopper, tre hingste og tre vallakker - i alt 14 heste, som alle er chippet, og hvor der foreligger dyrlægeundersøgelser og attester.

I øvrigt er katalog 1-13 opvokset i løsdrift og ikke håndteret.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det oplyser Campen Auktioner, hvis auktion løber frem til søndag den 16. oktober 2022 klokken 20.00.

Eftersyn før bud

I kollektionen er der blandt andet hopperne Best Silver og Best Shiwa og hingstene Onze Joop KK og Best Gonzo. Derudover er der auktionens tre vallakker, som hedder Hedens Castillo, Perfect og South-West Kjurios.

Vallakken Hedens Castillo på 13 år er passet med alt, oplyser Campen Auktioner, som skriver følgende om den 13-årige vallak:

Sidste ni heste fra Stutteri EM på auktion

Se også:

Sidste ni heste fra Stutteri EM på auktion

- Her får du en moderne dressurhest, der er klar til LA-klasserne. Han har let ved øvelser, også de samlede. Gode muligheder for på sigt - med rette rytter - at kunne gå middelsvært niveau.

Kollektionens yngste vallak er South-West Kjurious på to år, hvis far Campen Auktioner betegner som en spændende hingst, der viser stor ridelighed, og som var vinder af DRF's dressur Championat for fire års heste i 2019.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nærmere detaljer, billeder og videoer af hestene er at finde under hvert enkelt katalognummer på Campens Auktioners hjemmeside

Stort stutteri opvarmer alt med hestemøg

Se også:

Stort stutteri opvarmer alt med hestemøg

Der er ligeledes mulighed for at komme til eftersyn og besigtige hestene inden afgivelse af bud, lyder det.