Lyt til artiklen:

Forlygter med LED-teknologi

00:00
Hastighed: ???x
01:47

Abonnementsartikel

Forlygten er velegnet til køretøjer som gravemaskiner, læssemaskiner og selvkørende landbrugsmaskiner. Indtil nu har denne type forlygte kun været tilgængelig i en halogenversion, skriver Agroled i en pressemeddelelse.

Gode forlygteenheder med LED-teknologi har været tilgængelige for de fleste traktorer i nogen tid. Men det har en LED-variant af god kvalitet til selvkørende køretøjer ikke været. En god forlygte kræver: robusthed, radioundertrykt, den rigtige lysintensitet og et professionelt udseende.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Crawer udvikler køretøjsbelysning, arbejdslys og andre belysningsløsninger baseret på LED-teknologi. Virksomheden har formået at udvikle en rektangulær forlygte med spejloptik. Formen og spejloptikken er mere i tråd med udseendet af landbrugs- og jordbearbejdningsmaskiner end linseoptikken, der ofte bruges i LED-køretøjsbelysning.

Hvidt lys

Et særligt træk er den smalle strimmel hvidt lys i midten af lampen. Dette fungerer som et parkeringslys eller kørelys. Med denne neon-lookstribe, det klare glas og spejloptikken har enheden et slankt og moderne udseende, skriver belysningsforhandleren Agroled.

Forlygten har fire funktioner: fjernlys, nærlys, parkeringslys og blinklys. Huset er lavet af slagfast plast og er udstyret med en hærdet og ridsefast plastlinse. Derfor er det muligt for denne enhed at modstå de hårdeste tests.

Lampen har monteringspunkter på både bund og bagside. Lysbilledet kan justeres efter montering med justeringsskruer foran. Tilslutning er mulig via det lange kabel til en spænding mellem 10 og 30 volt. Et 6-polet Deutsch-stik leveres separat, skriver Agroled.