Lyt til artiklen:

Nu kommer den: Husqvarna robot uden kabler

00:00
Hastighed: ???x
01:33

Abonnementsartikel

For mere end 25 år siden lancerede Husqvarna verdens første kommercielle robotplæneklipper. Siden har stadig flere ansat en robot til at holde plænen evigt nyklippet.

Nu bliver det længe efterspurgte ønske så endelig til virkelighed: en kabelfri robotplæneklipper.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Nera er navnet på den nye serie af kabelfrie robotplæneklippere fra Husqvarna. Kablerne er erstattet af producentens eget EPOS-system, der er en satellitbaseret teknologi, hvor man via din mobil nemt kan opsætte virtuelle zoner for, hvor, hvornår og i hvilken højde plænen skal klippes.

rich-media-3
Automower Nera 430X dækker op til 3.200 m2 plæne. Pressefoto.

Høj kvalitet og sikkerhed

Indtil nu har den avancerede teknologi kun været forundt Husqvarnas største robotter til professionel brug, fortæller Husqvarna:

- For to år siden introducerede vi som de første en kabelfri teknologi til robotplæneklippere til professionel brug. Lige siden er vi blevet spurgt, hvornår vi var klar med en kabelfri robot til private brugere. Vi lod vente på os, for vi ville være sikre på at levere den samme høje kvalitet og sikkerhed, som haveejerne kender fra vores populære robotplæneklipper Automower. Og det gør vi nu med Nera, fortæller salgsdirektør i Husqvarna Danmark, Michael Schösser.

rich-media-4
Automower 450X Nera dækker op til 5.000 m2. plæne. Pressefoto.

Klarer udfordrende plæner

Den unikke teknologi betyder, at Nera-serien som den eneste kabelfrie robotplæneklipper på markedet også kan håndtere komplekse terræner og stejle skråninger.

Nera-serien kommer til salg i løbet af foråret 2023.