Lyt til artiklen:

Populær varmepumpe i ny farve

00:00
Hastighed: ???x
02:15

Abonnementsartikel

Panasonics luft-til-luft varmepumpe HZ Flagship har i mange år været en af de mest efterspurgte modeller blandt Panasonics kunder. Særligt ejere af huse og sommerhuse af en vis størrelse er glade for den effektive og kraftfulde varmepumpe.

Med en varmekapacitet på 3,6 kW ved -25 grader og energiklassificeringen A+++ er modellen særlig velegnet til det kolde nordiske klima, ikke mindst da den hjælper med at holde elregningen nede.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nu kan HZ-topmodellen fås i en ny udgave i graphite grey, der lanceres på det danske marked i løbet af efteråret.

Bedre luftkvalitet

Farve og design har i dag stor betydning for valget af varmepumper. Den nye HZ Flagship-model i graphite grey fra Panasonic er designet i moderne stil med inspiration fra den nordiske indretning. Den passer derfor ind i de fleste hjem og miljøer.

Den nye model har indbygget nanoe X-teknologi, der er designet til at give et renere indeklima.

- Nanoe X kan reducere dårlig lugt, skimmelsvamp, pollen, støv og ikke mindst visse typer bakterier og vira. Teknologien er især relevant for mennesker, der er generet af støv og pollen. Den indbyggede teknologi kan bruges både ved opvarmning, køling eller selvstændigt," siger Country manager for Panasonic Heating & Cooling Solutions Danmark, Henriette Brune.

Nanoe X er en teknologi, der benytter og spreder hydroxylradikaler indendørs. Partiklerne findes i naturen og gør luften renere uden brug af skadelige kemikalier.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Styr med din stemme

Panasonics nye flagship-model har indbygget wifi-styring, hvilket betyder, at man nemt kan forbinde den til sin telefon via Panasonics Comfort Cloud-app.

Anvender man Google Home eller Alexa, kan varmepumpen også let tilsluttes disse systemer, så man kan ændre indstillingerne via stemmestyring.

I appen har man fuld kontrol over varmepumpens temperatur og energiforbrug. Er varmepumpen for eksempel installeret i et sommerhus, kan den opretholde en lav temperatur til at vedligeholde huset og forhindre frostskader, mens man nemt kan øge temperaturen via sin telefon, så der er varmt, når man ankommer til huset.