Lyt til artiklen:

Populær topmodel får nyt udtryk

00:00
Hastighed: ???x
01:48

Abonnementsartikel

Selv om nogle måske vil påstå, at udseendet ikke betyder noget, så er 2023-modellerne af ATV'erne TGB Blade 600LTX EPS og TGB Blade 600LTX EPS alligevel gode eksempler på, at et forfrisket og moderne design godt kan gøre en forskel.

De nye modeller, som importør C. Reinhardt har med på Agromek er blevet forsynet med en markant orange farve, der står i skærende kontrast til den sorte/midnatsblå baggrund.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Opdateringen er mest designmæssigt, hvor de to modeller har fået et løft. Så er der kommet andre baglygter og ikke mindst et nyt display, fortæller Lars Otte Pedersen, C. Reinhardt.

- Det nye display kan en masse i forhold til tidligere. Blandt andet kan du koble den op med din mobiltelefon. Og så justerer den selv lysstyrken efter omgivelserne, så du hele tiden kan se alting meget tydeligt.

rich-media-2
Det nye digitale display har masser af indstillinger. Foto: Bo Andersen.
rich-media-3
Displayet tilpasser sig det omgivende lys. Foto: Bo Andersen.

Moderne baglygter

Ud over display og orange opfriskning er ATV'erne nu også forsynet med topmoderne LED-baglygter med dynamisk blink.

TGB Blade 1000LTX EPS er stadig producentens topmodel. Den kommer med V-Twin motor på 997cc og 83 HK. Hertil kommer 2-trins servostyring, justerbare gasstøddæmpere, spil og trækkrog

Det samme gør sig gældende for den nydesignede 600-udgave, der i øvrigt kan fås i både en kort og en lang udgave, blot med den forskel, at motoren er på 561cc og en ydelse på 44,8 HK.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Begge maskiner er udstyret med Turf Mode (låser bagakslens differentiale op), der er velegnet ved kørsel på underlag, som skal skånes.

rich-media-5
Blandt nyhederne er moderne, dynamiske baglygter. Foto: Bo Andersen.