Lyt til artiklen:

Ny lille kompakt tysker

00:00
Hastighed: ???x
01:55

Abonnementsartikel

På Bauma 2022 kunne besøgende på Liebherr-standen opleve de nye kompakte læssere. Den nye L 504 Compact er koncernens mindste hjullæsser. Den har overtaget kvaliteterne fra de større serier, mens den ifølge producenten også giver fremragende værdi for pengene.

Næsten 10 år efter lanceringen er den kompakte læsser etableret som en sikker og pålidelig hjælper inden for en lang række sektorer. De vigtigste nyheder omfatter førerkabinen, som giver føreren fremragende udsyn takket være dens forstørrede glasflader. Det optimerede udsyn til løftearmene sikrer også et uhindret udsyn til arbejdsredskabet og dermed maksimal sikkerhed.

Artiklen fortsætter efter annoncen

På grund af kundernes efterspørgsel er L 506 og L 508 modellerne nu tilgængelige som Speeder-varianter for første gang nogensinde. I denne version kan de nå en tophastighed på 30 km/t.

De kompakte læssere har robuste løftearme med en z-stangsforbindelse, som letter brugen af en lang række arbejdsværktøjer. Liebherr har optimeret parallelføringen til sikker og præcis betjening ved arbejde med gafler. For eksempel er dette vigtigt, når du transporterer paletter med brosten eller terrassefliser i have- og landskabsanlæg. For at øge alsidigheden endnu mere tilbyder Liebherr også løftearmene til L 506 og L 508 modellerne i High Lift-versionen på forespørgsel.

Kompaktlæsserne bruges til mange forskellige formål. For at sikre let brug af denne brede vifte af udstyr tilbyder Liebherr også sit fuldautomatiske lynkoblingssystem LIKUFIX til de tre kompakte læssere.

Systemet giver maskinføreren mulighed for at skifte mellem mekaniske og hydrauliske arbejdsværktøjer fra førerhuset på få sekunder med et tryk på en knap. Dette sparer tid og reducerer risikoen for ulykker, da føreren ikke behøver at forlade førerhuset.