Lyt til artiklen:

Ny undersøgelse: Her er de billigste træpiller lige nu

00:00
Hastighed: ???x
02:10

Abonnementsartikel

Selv om det ser ud som om, at priserne på træpiller har været oppe at ramme toppen, så er de stadig over dobbelt så dyre som før energikrisen startede i februar sidste år.

Og der er stor forskel på priserne rundt omkring. Derfor har vi her på Fritidsmarkedet været ude at samle priser sammen, for at kunne se hvordan markedet ser ud lige nu. (Se i slutning af artikel).

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vi har besøgt 15 forskellige forhandlere og fundet deres allerbilligste træpiller.

Slut med miljøkrav til træpiller

Se også:

Slut med miljøkrav til træpiller

Vi har udregnet kiloprisen for at være så nøjagtig som muligt, og vi har regnet priserne ud med og uden levering. (En dels steder kan man ikke selv afhente).

Alle priser er beregnet på 1. stk. palle med træpiller samt levering af 1. stk. palle. Nogle forhandlere giver rabat ved køb af flere paller, ligesom fragt ofte bliver billigere ved levering af flere paller.

Enkelte steder har vi været nødt til at regne med en gennemsnitlig pris for fragt, idet enkelte forhandlere tager forskelligt gebyr afhængig af adresse.

Nogle forhandlere leverer ikke til Sjælland.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ikke alle er lige gode

Man skal selvfølgelig være opmærksom på, at ikke alle træpiller er lige gode. Der er forskel på brændselsværdi, vandindhold og så videre.

Derfor skal prisbarometret tages med forbehold og udelukkende bruges, hvis man udelukkende er interesseret i at finde den billigste træpille lige nu.

For at følge med i udviklingen af priserne på markedet, vil vi gentage prisbarometret én gang om måneden fremover, og via en gennemsnitlig udregning, kan vi dermed få et fingerpeg om, hvordan prisen udvikler sig.

Derfor er det en god idé enten at modtage Fritidsmarkedets nyhedsbrev eller følge os på Facebook, hvor vi vil offentliggøre barometret.

Vi har forsøgt at undgå salg fra privatpersoner og hjemmesider, der ikke virker tillidsvækkende.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Har du erfaringer med forhandlere, som ikke indgår i vores prisbarometer, er du velkommen til at kontakte os på mail redaktion@fritidsmarkedet.dk.

Du finder prisbarometret per 10. november 2022 herunder.

rich-media-5
Opdateret den 10. november 2022.