Lyt til artiklen:

Fyrede med spånplader i pillefyr: To gange brand og bøder

00:00
Hastighed: ???x
01:28

Abonnementsartikel

Selv om der eksperimenteres med mange ting i pillefyrene rundt om i landet i disse tider, hvor priserne på træpillerne er gået mere eller mindre amok, så er der alligevel grænser for, hvad man kan forsøge sig med.

Det fandt en 62-årig mand ved Skive ud af i denne uge, da han forsøgte sig med at afbrænde spånplader i sit pillefyr.

Artiklen fortsætter efter annoncen

To gange.

Ny undersøgelse: Her er de billigste træpiller lige nu

Se også:

Ny undersøgelse: Her er de billigste træpiller lige nu

Første gang var søndag aften. Anden gang var to dage efter, og begge gange resulterede hans forsøg på at bruge spånplader i brand og besøg af brandvæsenet.

Det skriver TV Midt Vest.

Ifølge TV-stationen måtte Nordvestjyllands Brandvæsen rykke ud til en 62-årig mands ejendom ved Skive, fordi der var opstået brand i mandens fyrrum.

Heldigvis ligger fyrrummet 15 meter fra hovedhuset, så der var ikke risiko for brand i ejendommen, fordi branden holdt sig til pillefyret.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Til gengæld var ejeren af ejendommen ikke i stand til at forstå alvoren af hans eksperiment med pillefyret, for to dage efter måtte brandvæsenet atter rykke ud, og denne gang var det ifølge TV-stationen en 29-årig mand, der stod for spånpladeforsøget ved pillefyret - dog på anmodning af den 62-årige ejer af ejendommen.

Allan fyrer med elefantgræs i pillefyret - og det virker

Se også:

Allan fyrer med elefantgræs i pillefyret - og det virker

- Endnu engang er den 62-årige mand sigtet for overtrædelse af beredskabsloven for at fremkalde brand ved at tænde op med spånplader i træpillefyret, siger Niels Bach fra Lokalpolitiet i Skive til TV Midtvest.