Lyt til artiklen:

Rå og rummelig

00:00
Hastighed: ???x
02:27

Abonnementsartikel

Efter nogle år på det danske marked kommer producenten Corvus nu igen med en nyhed. Der er tale om modellen Corvus Terrain GX4s.

Den nye UTV kommer med traktorgodkendelse T1A og kan indregistreres som erhverv eller godstransport, hvilket gør den eftertragtet i områder som skov, landbrug og gartneri

Artiklen fortsætter efter annoncen

GX4s er en 570cc benzinmodel, og som navnet antyder, så er der tale en terrængående udgave både med hensyn til design og feature.

Terrain GX4s kommer med 4x4 differentialespærre, og ud over den rå motorkraft har designerne bag Corvusen fokuseret meget kabine og komfort. Det vil sige, at der er masser af plads og godt udsyn.

Og med en bredde på blot 144,9 centimeter og en frihøjde på 242 millimeter, er maskinen lige nem at anvende, uanset om der er tale om skov og terræn eller på gården.

rich-media-2
Corvusens rummelige lad kan håndtere op til 440 kg. Pressefoto.

Vel modtaget

Den spanske producent Corvus startede med at lave UTV'er i 2017. Folkene bag kom fra bilindustrien, og her er man ifølge den danske importør ProATV, vant til at optimere produktet hele tiden.

- Det betyder, at man får et produkt, der helt lever op til at det, man forventer af en kvalitets-UTV i dag, siger Chris Brøcher fra ProATV i Sæby.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Corvus UTV'en er produceret her i Europa. Det betyder lige nu, at leveringskapaciteten er rigtig god, fortæller Chris Brøcher, der siden firmaet begyndte at forhandle den karakteriske gule UTV har oplevet, at folk har taget rigtigt godt imod den.

- Det er en god maskine og et godt modstykke til de etablerede mærker på området. Corvus har virkeligt taget kampen op og har lavet et produkt, der er helt sammenligneligt med konkurrenterne. Det er samme kvalitet, den kommer med samme udstyr, men bare til en lavere pris, siger han.

rich-media-4
Moderne LED-forlys. Pressefoto.

Fire udgaver

Corvus Terrain GX4s kommer i fire forskellige udgaver med hver sin standardpakke: GX4s, GX4s EPS, GX4s PRO EPS og GX4s CAB.

Med den nye model består Corvus' danske program af tre UTV'er, nemlig den nye GX4s, 570cc benzinmodel, DX4, 1.000cc dieselmodel og endelig en elektrisk udgave - Corvus EX4, 15Kwh elmodel, der kommer til landet i løbet af de kommende måneder.