Lyt til artiklen:

Wacker Neuson holder første jul hos Stemas

00:00
Hastighed: ???x
01:52

Abonnementsartikel

År efter år har Stemas forvandlet værkstedet i hovedkvarteret i Hadsten til julestue for åbent hus mellem jul og nytår. Men det seneste par år er corona-restriktionerne kommet i vejen for julerierne.

Nu er den gamle tradition tilbage, og i år er det med et nyt medlem af familien.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- I mellemtiden er Wacker Neuson jo blevet en del af vores familie med det store og brede program i maskiner til mange forskellige slags entreprenører. Stemas fik importen af Wacker Neuson, mens corona blev årsag til aflysning af mange arrangementer. Blandt dem også vores ellers traditionsrige åbent hus mellem jul og nytår, forklarer Stemas' direktør Robert Kjærgaard.

- Nu bliver det så jul igen, og vi genoptager naturligvis den gode tradition. Onsdag den 28. december pynter vi op her på Tolsagervej ved Hadsten. På forhånd tillader vi os at se stort på inflationen og handle ind nøjagtig som tidligere, så vi kan byde gæsterne på noget godt til både maven og ganen. Jeg tror, at vi blandt mange andre får besøg af en del, som også kiggede ind til os på vores stand på Agromek, siger Robert Kjærgaard.

Forsinket julegave

Foruden Wacker Neuson, står også Weidemann og Himoinsa på importlisten hos Stemas. Og firmaet har erfaring for, at der som regel er nogle af åbent hus-gæsterne, der vælger at give sig selv en lidt forsinket julegave, enten i form af en maskine eller materiel.

Wacker Neuson-sortimentet omfatter blandt andet et stort program i både minilæssere og dumpere, samt ikke mindst komprimeringsudstyr i alle afskygninger.

Weidemann står for minilæssere, kompaktlæssere, teleskoplæssere og teleskophjullæssere, og spanske Himoinsa producerer generatorer i alle størrelser fra små håndholdte 4,5 kVa-modeller til special-generatorer på 3000 kVa.