Lyt til artiklen:

Her lander den fede firehjulede Agromek-præmie

00:00
Hastighed: ???x
02:44

Abonnementsartikel

Han troede faktisk ikke rigtig på det, da han fik en mail om, at han havde vundet en ATV i Fritidsmarkedets konkurrence. Man hører jo så meget om snydetampe og folk, der vil narre penge ud af en på internettet.

Men den var altså god nok.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Blandt de mange deltagere i konkurrencen til Agromek, så var det Claus Dalgaards navn, der blev trukket op af bowlen. Og dermed skal præmien, som Fritidsmarkedet og Maskinbladet udloddede i samarbejde med importøren ProATV, ud at tjene i Nordsalling.

Og onsdag var der så udlevering af den spritnye Access ATV hos forhandleren Farsø MC ved Gert Christensen, der havde klargjort maskinen og indregistreret køretøjet, der har en værdi på over 60.000 kroner.

rich-media-2
Access ATV 650 Shade er en rigtig arbejdshest, der med sine 46 hk snildt trækker med større redskaber.

- Det er en super fin maskine, siger Claus Dalgaard, der ikke er uvant med ATV'ere som arbejdsredskab, da han indtil for nylig drev svinelandbrug.

Og sammen med sønnen Marcus, der også har sin egen ATV'er, så går han heller ikke af vejen for at hvirvle lidt støv op på matriklen med sin gamle Honda ATV.

Den nye Access ATV kommer han nok i højere grad til at bruge til havearbejdet og som arbejdsredskab. Den er nemlig indregistret til at kunne køre på vejene og har derfor fået monteret en fartbegrænser, der holder løjerne til under 40 kilometer i timen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg kendte faktisk ikke til mærket i forvejen, men det mærkes umiddelbart som kram. Jeg er i hvert fald rigtig glad for den, siger Claus Dalgaard.

En fed præmie

Access ATV 650 Shade er en rigtig arbejdshest. Den er leveret med EPS servo, alufælge, 1000 kilo spil i fronten, og et kugletræk med 7-polet trailer stik.

Med 46 hestekræfter trækker den snildt eksempelvis en harve, en slagleklipper eller en trailer med gods.

- Det er da en fed præmie. Det synes jeg helt sikkert, siger Gert Christensen, der har drevet motorcykelforretningen Farsø MC siden 1976.

- Access ATV har alt, hvad man kan ønske sig af en ATV. Den er lidt billigere end de store brands, men stadig i en rigtig god kvalitet, siger Gert Christensen, der har været forhandler for ProATV i godt et årti.

Artiklen fortsætter efter annoncen

De firehjulede maskiner vinder stille og roligt frem på det danske marked, og Gert Christensen anslår, at omkring 80 procent af hans ATV-salg er af importøren ProATV's mærker SMC ATV, Segway ATV, Corvus UTV og altså Access ATV.

Farsø MC forhandler og servicerer endvidere ATV'ere fra Honda og Suzuki, ligesom forretningen gennem mange år har solgt og repareret både scootere og elscootere af mange forskellige mærker.

rich-media-5
Den nye ATV blev leveret med EPS servo, alufælge, 1000 kg spil i fronten, og et kugletræk med 7-polet trailer stik.