Lyt til artiklen:

Tre nye batterimotorsave fra Stihl

00:00
Hastighed: ???x
01:43

Abonnementsartikel

Der er tale om motorsavene MSA 160 C-B, MSA 200 C-B og MSA 220 C-B, som ifølge producenten har funktioner, der sikrer et mere effektivt arbejde, og som er en naturlig del af Stihl satsningen på batteridrevne produkter.

Fælles for de tre batterimotorsave er gashåndtagslås på oversiden af det bagerste håndtag, som er en hjælp ved afgrening. Yderligere detaljer er den transparente olietank, kædestramningen, som ikke kræver brug af værktøj, og sigtelinjen på motorskjoldet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-2
Med den den nye kæde PS3 PRO kan brugeren arbejde i længere tid på en opladning. Pressefoto.

Arbejder i al slags vejr

Motorsavene er beregnet til at bruge til arbejde i have, skov og på grønne områder, og de kan klare arbejde i al slags vejr.

Den mest kraftfulde af modellerne, Stihl MSA 220 C-B, leveres med det nye sværd L04 samt kæden PS3 PRO. Det medfører forbedret skæreydelse og mere energieffektivitet.

Med den den nye kæde PS3 PRO kan brugeren arbejde i længere tid på en opladning, og kæden er desuden mindre følsom over for belastning.

- Vi lancerer et nyt sværd og en ny kæde, som bliver standard på MSA 220 C-B. Den skærer op til 20 procent hurtigere end med skæreudstyret på den tidligere model, siger Mats Gustafsson, som er produktchef for Stihl Norden.

- De nye motorsave er et bevis på, hvordan vores produktsortiment udvikles i takt med branchens behov og i tråd med den naturlige overgang til batteridrevne produkter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Motorsavene lanceres i februar 2023, og af hensyn til maksimal ydeevne og driftstid anbefaler Stihl, at man bruger batteriet AP 300 S.

rich-media-4
Af hensyn til maksimal ydeevne og driftstid anbefaler Stihl, at man bruger batteriet AP 300 S. Pressefoto.