Lyt til artiklen:

Stor tilfredshed hos Stemas

00:00
Hastighed: ???x
01:57

Abonnementsartikel

Da Stemas afholdt deres traditionsrige åbent hus-arrangement i julen i hovedkvarteret ved Hadsten, mente nogle af de besøgende, at juleglæden også skulle bredes ud til at omfatte salgsafdelingen.

- Flere af vores gæster var åbenlyst blevet skuffede juleaften, hvor de ikke havde fået pakker med det, de mest ønskede sig. Så de benyttede åbenthus-arrangementet til at købe forsinkede julegaver til sig selv. Det blev til slutsedler på flere maskiner, som vi nu gør klar til at levere fra starten af det nye år, fortæller direktør Robert Kjærgaard hos Stemas.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Firmaet tager en ny kalender i brug i bevidsthed om, at træerne måske ikke vokser helt ind i himlen. 2022 blev med Robert Kjærgaards ord "det hidtil bedste år med det største maskinsalg nogensinde".

rich-media-2
Stemas'nye maskinmærke, Wacker Neuson, har en stor del af æren for firmaets forrygende resultat. Pressefoto.

I front elektrisk

Stemas-direktøren lægger ikke skjul på, at firmaets nye, store maskinmærke, Wacker Neuson, havde sin voldsomme andel af æren for det forrygende resultat.

Wacker Neuson har ifølge Robert Kjærgaard lagt sig helt i front blandt maskinproducenterne med eldrevne maskiner, og firmaet kunne i Bauma-året 2022 blandt andet præsentere en række nyheder.

Med elektrisk drevne maskiner er Wacker Neuson stort set kun overhalet af Weidemann, som også er i dansk stald hos Stemas, lyder det fra direktøren, som fremhæver, at Wacker Neusons produkt-palette er større, men Weidemann var på banen med den første el-minilæsser for år tilbage og desuden benyttede Bauma til at lancere end ny og større model.

- Samtidig har vi det nok stærkeste mærke af alle i generatorer. Nemlig Himoinsa, som også bryder barrierer ned med et helt nyt energilagringssystem. I det hele taget er vi rigtig godt kørende med de markante maskinmærker, vi har. Samtidig har vi været gode til at skaffe maskiner hjem til hurtig levering i tider, hvor mange andre maskinfirmaer må bede kunderne om at væbne sig med tålmodighed, siger Robert Kjærgaard.