Lyt til artiklen:

Det Fynske Dyrskue vil være en udelivsmesse

00:00
Hastighed: ???x
02:01

Abonnementsartikel

Selv om holdet bag Det Fynske Dyrskue var yderst tilfreds med afviklingen af skuet i 2022, hvor 50.000 besøgende kom forbi dyrskuepladsen, så vil man alligevel ændre konceptet for den årlige begivenhed.

Ifølge Anita Christoffersen, som blev udnævnt til dyrskuechef sidste sommer, så skal skuet genopfinde sig selv. Til Fyens.dk siger hun, at der nu skal fokus på mere end dyr og maskiner:

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Jeg tror meget, at man igennem nogle år har forsøgt at modernisere det, så det passer ind i nutiden, og så kommer det for meget til at lige andre store begivenheder, og det skal det ikke. Det skal stadig handle om landbruget. Omdrejningspunktet er landbruget, og det moderne landbrug har så meget at byde på,

Blandt de kommende ændringer, som de besøgende vil møde til sommer, er mere fokus på at være en udelivsmesse og ikke kun et dyrskue.

Fokus på streetfood

Ifølge et opslag på dyrskuets Facebookside vil de besøgende som noget helt nyt også kunne gå på opdagelse i et nyt parkområde med streetfood, hyggelige små oaser, en udelivsmesse under åben himmel og scener med underholdning og oplæg.

Tiltag der skal skabe forøget energi for både standholderne og de mange tusinde gæster.

Men selv om Det Fynske Dyrskue nu vil fjerne sig en smule fra den tradition, begivenhed har fokuseret på de sidste 140, så vil kerneområdet stadigvæk være dyrene og maskinerne, men landbruget skal præsenteres som et erhverv, der tager positivt imod den grønne omstilling.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Landbruget skal i dialog med nogle parter fra Fyn, der ønsker at bidrage til den grønne omstilling. Landbruget ønsker at være en del af løsningen i stedet for at være udskældt. Hvad kan de gøre mere, og hvad gør de allerede, for de gør allerede rigtig meget, siger Anita Christoffersen til Fyens.dk og fremhæver, at dyrskuet skal være en del af løsningen i forhold til at gøre landbruget grønnere.

Det Fynske Dyrskue finder sted den 9.-11. juni 2023.