Lyt til artiklen:

Ny 8-tonner fra Doosan

00:00
Hastighed: ???x
01:40

Abonnementsartikel

DX85R-7 har et nyt design, som sammen med bommens svingvinkel gør maskinen ideel til arbejde i trange rum. Men den er ifølge producenten også velegnet på projekter inden for landskabspleje, forsyningsvirksomhed, udlejning, landbrug, genbrug, affald og mange andre områder.

DX85R-7 er drevet af en Doosan D24 Stage V-kompatible dieselmotor, der giver 48,5 kW (65 HK) effekt ved 2100 omdr./min.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Som et resultat heraf tilbyder DX85R-7 gravemaskinen fremragende brændstofeffektivitet, ifølge Doosan er den blandt de bedste i sin klasse. Den kombinerer høj effekt og drejningsmoment ved lave omdrejninger.

Nyt førerhus med høj komfort

Med en højde til toppen af førerhuset på over 2,6 meter og en bredde på 2,25 meter er det nye førerhus på DX85R-7 særligt rummeligt og komfortabelt, hvilket giver høj førerkomfort. Kabinen har en hel glasdør for at maksimere førerens udsyn. De fire standard LED-arbejdslamper med høj luminans i førerhuset forbedrer synligheden yderligere.

HVAC-systemet og DAB-lyden kan styres via en 8 tommer touchskærm, og feedet fra det valgfrie bakkamera kan vises på skærmen.

DX85R-7 minigraveren har Doosans seneste DoosanCONNECT-system installeret som standard, som giver et telematikstyringssystem til gravemaskinen, ved at indsamle data fra sensorer på maskinen.