Lyt til artiklen:

Verdens største traktor vækkes til live

00:00
Hastighed: ???x
01:28

Abonnementsartikel

Hvis snakken falder på de stærkeste traktorer i verden igennem tiden, så kan man ikke undgå at sige Big Bud, for de har bygget mange af de største og stærkeste traktorer i verden, og blandt andet den stærkeste i verden Big Bud 16V-747 med over 1100 hestekræfter.

Nu lyder det til, at vi måske i 2023 kan få flere giganter at se, for i følge Big Equipment Co. med base i Havre, Montana, har de netop annonceret planer om at bringe sine velkendte Big Bud-traktorer tilbage på produktionsbåndet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Om det bliver til en form for serieproduktion eller enkeltproduktion, som de altid har været kendt for at lave til hver enkel landmand, er stadig uvis.

Planen er, at man vil starte med at frigive en ny HD 640 Big Bud i marts på Conexpo-con/AGG International Construction Trade Show i Las Vegas.

Om grunden til at producere Big Bud-traktorer, siger Big Equipment Co., at den kommer fra gamle kunder eller allerede eksisterende kunder af de ældre Big Bud traktorer.

Landmændene savner ifølge producenten enkelthed og plads til selv at kunne reparere deres egne maskiner - uden at være frustrerede over deres begrænsninger. Big Bud har stået, og står stadig, for enkelthed i design og styring, som alle kan være med på.

Der er ikke mere information fra Big Equipment Co. end, at de snakker om flere modeller. Om de kommer må tiden vise.