Lyt til artiklen:

Garanti for fuld gas og sjov i gaden

00:00
Hastighed: ???x
01:29

Abonnementsartikel

Det er ikke altid, at det kun er de voksne, der får alt det sjove. Se nu bare på den nye ATV-model fra Kawasaki. Den er drønstærk, hurtig og sjov - og så er den beregnet til børn fra 10 år og op.

Den nye Kawasaki KFX90 er ikke et stykke legetøj.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Maskinen kommer med en 89,9 cc motor, der leverer 6,3 HK. Den er som nævnt beregnet til børn og unge over 10 år, men hvis du tror, at du alligevel kan snuppe en tur på sønnen eller datterens nye maskine, så skal du lige tjekke badevægten, for der er adgang forbudt for personer over 85 kilo i den nye ATV.

rich-media-3
Under LED-baglyset sidder et håndtag, så maskinen er nem at trække fri, hvis den sidder fast. Pressefoto.

KFX90 vejer 122 kilo. Den luftkølede 4-takts motor har en enkelt cylinder, der yder de 4,7 kW (6,3 HK) ved 7.250 omdrejninger i minuttet.

Geartypen er CVT-system med centrifugal kobling, og så har den baghjulstræk og er forsynet med en sporty affjedring.

Maskinen er forsynet med både kickstarter og elektrisk startsystem, så man er 100 procent sikker på at kunne få gang i den. Og er man som forælder den lidt nervøse type, så kan maksimumhastigheden reguleres via en skrue.

Selve stellet er lavet i stål og bygget, så der er ekstra beskyttelse af fødder og ben. Maskinen har kun fremadgående gear, men til gengæld er den nemt at slæbe fri, hvis man sidder fast og skal baglæns.