Lyt til artiklen:

Ny kompakt traktorserie fra Bobcat

00:00
Hastighed: ???x
01:43

Abonnementsartikel

En ny serie af kompakte Bobcat-traktorer er blevet lanceret med især det europæiske marked for øje.

Kompakttraktorer er en del af serien af jordvedligeholdelsesudstyr. Og med udgangspunkt i virksomhedens succes på det nordamerikanske marked sigter Bobcat efter at blive blandt de bedste aktører i dette segment i Europa og fordoble væksten på det globale marked inden 2027.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Bobcat tilbyder tre kompakttraktorplatforme - 1000, 2000 og 4000-serien - som har ni nye modeller fra 25 til 58 HK designet til at imødekomme de forskellige behov hos kunderne.

De første leverancer af kompakttraktorer til forhandlere er planlagt til februar med det første fokus på Italien, Storbritannien, Polen og Benelux.

rich-media-2
Bobcat sigter efter at blive blandt de bedste aktører i markedet for kompakttraktorer i Europa. Pressefoto.

Skal øge produktiviteten

"Bobcat kompakttraktorer er designet til at øge produktiviteten, alsidigheden og pålideligheden. Uanset applikationen hjælper disse maskiner med at få arbejdet gjort effektivt takket være deres robuste konstruktion, smidige betjening, fleksible konfiguration og fuld kompatibilitet med en bred vifte af Bobcat-tilbehør," lyder det i en pressemeddelelse fra producenten.

De ni modeller varierer i størrelse og ydelse med mulighed for at vælge mellem manuelle og hydrostatiske transmissioner: 3-punktsophæng med teleskopiske eller hurtige liftarme og åbne kaleche (ROPS) og førerhuse.

Alle modellerne tilbyder komfort med klimaanlæg (førerhusmodeller), affjedret sæde, justerbart rat, sammenkoblet pedal og intuitive ergonomiske kontroller.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Alle Bobcat traktormodeller leveres som standard med 4-hjulstræk.

rich-media-4
Den nye Bobcat er designet til at øge produktiviteten, alsidigheden og pålideligheden. Pressefoto.