Lyt til artiklen:

Ny batteridreven Rider fra Husqvarna

00:00
Hastighed: ???x
02:04

Abonnementsartikel

Husqvarna præsenterer sin første batteridrevne Rider i sortimentet. 200iX er navnet på modellen, der sparer brugeren og dennes omgivelser for både støj, CO2-udledning og masser af vedligeholdelse.

Rider 200iX er designet som en batteridreven maskine helt fra bunden, fortæller Husqvarna Danmarks salgsdirektør, Michael Schösser.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Jubilæums-Grizzly fra Yamaha

Se også:

Jubilæums-Grizzly fra Yamaha

- Vi har ikke bare taget en almindelig benzin-plæneklipper og sat en elektrisk enhed på den. Vi har redesignet hele køretøjet fra bunden for at skabe en Rider, der er optimeret til batteridrift. Bagefter har vi tilføjet en række funktioner, der både optimerer klippeydelsen og driftstiden og også giver bedre plænepleje, siger han.

Tilpas klipning til græsforhold

På maskinen har man funktionen "Dynamisk klipning," som man kan bruge til at tilpasse klipningen til de aktuelle græsforhold. Det gør det lettere at holde plænen i den bedst mulige stand - og man får den maksimale effekt ud af driften og sparer tilmed på energiforbruget.

Let at styre

Fra sædet på Rider 200iX har man et godt udsyn over det frontmonterede klippedæk. Man kommer let omkring snævre sving takket være det knækstyrede styresystem. Og man kan uden besvær klippe tæt på træer, buske og andre områder, der er svære at nå, og som normalt ville kræve manuel trimning.

rich-media-3
Pressefoto.

Udvid kapacitet med ekstra batteri

Maskinen dækker plæner op til 4.000 kvadratmeter med et enkelt batteri. Har du en stor landejendom, kan du tilføje et ekstra batteri og få næsten dobbelt så stor dækning.

Multifunktionelt køretøj

Et bredt udvalg af tilbehør gør Rider 200iX til et multifunktionelt køretøj. Man kan for eksempel udstyre maskinen med en anhænger til at transportere brænde, blade, haveredskaber og lignende. Man kan endda køre varer indendørs, for batteri-Rideren udskiller ingen direkte CO2-emissioner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Maskinen bliver tilgængelig i første kvartal af 2023.