Lyt til artiklen:

Vind kraftfuld græstrimmer

00:00
Hastighed: ???x
01:38

Abonnementsartikel

De lyse timer er ved at være lange, og haven kalder på mange af os. Og hvad vil være bedre, end at gå ind i den grønne sæson med et spritny græstrimmer fra en af de bedste producenter på markedet?

Hvis du tilmelder dig Fritidsmarkedets nyhedsbrev, der udkommer et par gange om ugen, så deltager du i konkurrencen om en Husqvarna 215iL græstrimmer med batteri og oplader.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Du tilmelder dig nyhedsbrevet HER

rich-media-2
Græstrimmeren har fået opdateret brugergrænsefladen. Pressefoto.

Kraftfuld og batteridrevet

Der er tale om en 36V batteridrevet græstrimmer af højeste kvalitet.

Den kraftfulde, børsteløse motor er støjsvag, har lave vibrationer og har ingen direkte emissioner. Den er komfortabel at anvende og opbevare takket være den lave vægt, teleskop skaft og justerbart håndtag.

Græstrimmeren har fået opdateret brugergrænsefladen og trimmerhoved med hurtig udskiftning af line, som foretages uden afmontering, hvilket sikrer problemfri og pålidelig drift.

Græstrimmerens klippebredde er på 31 centimeter, og den slukkes automatisk, når den efterlades uden opsyn, hvilket forlænger batteriets levetid og mindsker risikoen for personskader.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Maskinen er designet med en patentanmeldt placering af batteriet gennem karosseri, hvilket reducerer risikoen for, at skidt, spåner, støv og vand ophobes i batterirummet og dermed forårsager problemer med stik.

Præmien har en værdi af 2.599,00 kr. inkl. moms og er sponsoreret af Husqvarna.

Vinder udtrækkes den 31. marts.

Tilmeld dig nyhedsbrevet HER

rich-media-4
Græstrimmerens klippebredde er på 31 centimeter,. Pressefoto.