Lyt til artiklen:

Kædesave til daglig vedligehold

00:00
Hastighed: ???x
01:48

Abonnementsartikel

Op til forårssæsonen lancerer Stihl de nye batteridrevne motorsave MSA 60 C-B og MSA 70 C-B, der blandt andet er velegnet til afgrening og fældning af mindre træer samt til opskæring af brænde og rydning af buske med grove grene.

Desuden kan batteriet nemt flyttes rundt mellem maskiner inden for samme batterisystem (AK-system), alt efter haveprojekterne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- De nye MSA 60 C-B og MSA 70 C-B er perfekte til den daglige vedligeholdelse af haven. Motorsavene har lavt vægt og er nemme at betjene, og samtidig er de støjsvage, hvilket er behageligt både for brugeren og omgivelserne, siger Mats Gustafsson, som er produktchef hos Stihl Norden.

Problemfri brug

MSA 70 C-B er den mest kraftfulde af de to modeller og har en maksimal effekt på 1,1 kW, mens MSA 60 C-B kan byde på 0,85 kW.

Begge motorsave er udstyret med gashåndtagslås og trinløs hastighed, som giver et mere kontrolleret arbejde. Transparent olietank gør det nemt for brugeren at se, hvornår savkædeolien trænger til genopfyldning.

En god tommelfingerregel er at kontrollere olieniveau og kædespænding, når man oplader batteriet.

- Kæden på vores nye batterimotorsave er optimeret efter motoreffekt og har en lavere kastetendens takket være ekstra sikkerhedsled Desuden kan kæden spændes uden brug af værktøj, siger Mats Gustafsson.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Stihl MSA 60 C-B og MSA 70 C-B lanceres i foråret 2023 og kan købes i sæt med batteri og lader eller som separat motorenhed. Af hensyn til maksimal ydeevne og driftstid anbefales henholdsvis batteriet AK 20 og AK 30.