Lyt til artiklen:

Ny fjernstyret hybrid skrænteklipper

00:00
Hastighed: ???x
01:58

Abonnementsartikel

Den nye Ferris FRC 7 fjernstyrede skrænteklipper er udviklet til at forbedre brugerens arbejdsdag, når de grønne områder skal vedligeholdes. Især, når det gælder områder med udfordrende terræn.

Ferris FRC 7 har en rækkevidde på op til 300 meter, så brugeren kan stå på sikker afstand og navigere maskinen, når svært tilgængelige områder skal vedligeholdes.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Brugeren udsættes dermed ikke for potentielle farlige situationer og har samtidig et godt overblik over området, der arbejdes på. Samtidigt sikrer det lave tyngepunkt på maskinen stabilitet på stejle skråninger på op til 55 grader og giver masser af trækkraft.

rich-media-3
Ferris FRC 7 er udstyret med en 23 hk Vanguard EFI-motor. Pressefoto.

Optimal ydeevne

Ferris FRC 7 er udstyret med en 23 hk Vanguard EFI-motor, som er brændstoføkonomisk og fungerer uafhængigt af det elektriske system.

Sensorer sikrer, at klipperens ydeevne er optimal, og maskinen justerer automatisk klippehastigheden, når forholdene bliver svære.

Bælter og klippeskjoldet er elektrisk drevet af et hybrid e-drive-system. Systemet er opbygget med en benzinmotor, der driver en generator, som leverer strøm til alle maskinens funktioner.

Maskinen kan køre op til 200 meter på batterierne, før motoren skal startes.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-5
Importøren MI vil fremvise den nye Ferris på dette års dyrskuer og messer. Pressefoto.

Klipper frem og tilbage

Ferris FRC 7 er udstyret med to Cross-cut kniveholdere, hvor på der er monteret svingbare knive. Selve klippebordet er 115 cm bredt, og klippehøjde kan justeres fra 50 - 180 mm.

Maskinen er designet, så den kan klippe frem og tilbage, hvilket gør det unødvendigt at vende på en skråning. Dette er med til at forhindre skader i terrænet.

Ferris FRC 7 er for tiden på Europaturné, men MI forventer at kunne præsentere maskinen på dyrskuer og messer rundt i landet.

rich-media-6
Fjernstyringen til den nye Ferris skrænteklipper. Pressefoto.