Lyt til artiklen:

EGO plæneklipper vinder test for fjerde år i træk

00:00
Hastighed: ???x
02:08

Abonnementsartikel

Da Forbrugerrådet Tænk første gang i 2020 testede EGO Power+ plæneklipperen LM1903E-SP, kårede de den som den bedste i sin klasse.

Det gjorde de også efterfølgende i 2021, 2022, og nu har den batteridrevne klipper været igennem møllen igen og er for fjerde år i træk løbet med sejren.

Artiklen fortsætter efter annoncen

At testholdet hos forbrugerrådet er glade for maskinen, er der ikke noget at sige til.

Holder hvad den lover

Da vi her på Fritidsmarkedet testede den i september 2021, skrev vi blandt andet:

"Der er mange ting, man kan fremhæve ved Ego Power+ 42" Z6, men det som er mest fremherskende er, hvor nem den er at håndtere. Selv om der er tale om en større maskine, så kan man med det rigtige køre-mode styre den med centimeteragtig præcision... der tale om en maskine, som leverer alt det, den lover. Og lidt til".

Genial grøn græs-tæmmer

Se også:

Genial grøn græs-tæmmer

I Tænks konklusion skriver de:

"En meget god batteridreven plæneklipper fra EGO. Den klarer sig godt på alle slags plæner. Den har en selvkøre-funktion, der gør det nemt og hurtigt at slå græsset på trods af størrelsen og dens relativ høje vægt".

"Batteriet er godt og den kan komme langt på en opladning. Energiomkostningerne for græsslåningen er også lave. På trods af den kraftfulde motor, er det en af de mindre støjende".

Artiklen fortsætter efter annoncen

LM1903E-SP scorer 82 procent i deres test og får beskrivelsen "Meget god".

rich-media-4
GO Power+ LM1903E-SP. Pressefoto.

Plæneklipper for alle

EGO Power+ batteridrevne plæneklipper kan med et fuldt opladet 5.0Ah batteri kan klippe græsplæner på op til 800 kvadratmeter på en enkelt opladning.

Den har en klippebredde på 47 centimeter samt syv højdeindstillinger - fra 20 millimeter til 80 millimeter, og som alle EGO Power+ produkter er den fuldt kompatibel med alle EGO's batterier, hvilket kan udvide dens klippekapacitet til 1.900 kvadratmeter, hvis man bruger et 12,0 Ah batteri.