sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Sælg dine produkter til fritidsaktiviteter på Amazon

00:00
Hastighed: ???x
01:46

Abonnementsartikel

Det kan være du sælger udstyr til camping, malergrej til kunstneren eller diverse børnelegetøj til børn, så kan måske være en god idé at sælge dine varer på Amazon. For at øge salgs chancerne, kan det være en god idé at optimere Amazon SEO parametre for at forbedre dine muligheder for at blive set blandt de mange andre produkter og brands på Amazon.

Produktbilleder

Noget kunderne lægger især mærke til, når de handler på internettet, er de billeder, du har af dit produkt. Derfor er forbedring af billeder en vigtig Amazon SEO parameter, hvad angår salgsoptimering. Jo bedre billeder du uploader, jo bedre forestilling kan kunden få at det virkelige produkt, hvilket ellers normalt er sværere, da de ikke kan stå med produktet i hånden, før de køber det. I nogle tilfælde kan det derfor også være godt at tage så realistiske billeder af sine produkter som muligt.

Produkttitel

En Amazon SEO faktor, du kan forbedre ved dit salg af fritidsremedier på Amazon er at have en god produkttitel. Du kan overveje, om titlen med få ord skal beskrive, hvad det er, du sælger. Det er vigtigt at titlen ikke er for lang, men at den heller ikke er for kort. En for lang titel kan være uoverskuelig, hvor en for kort titel kan være kedelige og ikke give nok information. Det kan også være relevant at bruge ord, som den almene forbruger anvender i sin dagligdag.

Produktbeskrivelse

En god produktbeskrivelse er også vigtigt for overskueligheden for din kunde. På den måde kan de informere sig om, du har det rigtige produkt, de har behov for til deres fritidsaktivitet. Beskrivelserne skal derfor ikke være for korte, men må heller ikke være for lange.