Lyt til artiklen:

Vind genialt redskabs-system

00:00
Hastighed: ???x
01:48

Abonnementsartikel

Havesæsonen er i fuld gang, og hvis du ikke allerede er i fuld gang, så kan det kun gå for langsomt.

Det kan dog gå lidt hurtigere, hvis du vælger at tilmelde dig Fritidsmarkedets nyhedsbrev, der udkommer et par gange om ugen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tilmeld dig nyhedsbrevet HER

Så deltager du nemlig i konkurrencen om at vinde et E-Multi-Star Startsæt, der indeholder oplader, skaft og havetrimmer.

rich-media-2
Det nye e-multi-star system har foreløbig fem redskaber + batteriskaft i programmet. Præmien består af skaft, havetrimmer samt oplader. Foto: Jørgen Ahler.

Magisk multimaskine med lynskift

Se også:

Magisk multimaskine med lynskift

Patenteret system

Startsættet er en del af et patenteret redskabsprogram, der indtil videre består af kantklipper, hækkesaks, græstrimmer, kædesav og topsaks.

Det specielle ved redskaberne er, at grundbestandelen består af et skaft med indbygget batteri. For enden af skaftet sidder så selve redskabet, der kan udskiftes med et enkelt klik.

Præmien består som nævnt af tre elemeter i E-Multi-Star systemet. I håndtaget er integreret en kraftig batteripakke, der består af fem Li-Ion-battericeller (18V, 2,5 Ah). Batteriet kan oplades på cirka en time.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-5
Opladeren hænges op på væggen, og når redskabet klikkes i, bliver det opladet. Pressefoto.

Sørger for orden

Hertil kommer græstrimmeren, der har en arbejdsbredde på 25 centimeter, og endelig er der selve opladeren. Her er der tale om en vægoplader, som også sørger for orden.

Det vil med andre ord sige, at når man er færdig med havearbejdet, så hænger man skaftet op på væggen, hvorefter batterierne automatisk lades op.

Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at tilmelde dig Fritidsmarkedets nyhedsbrev, der udkommer et par gange om ugen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet HER

Præmien er sponseret af Stanley Black & Decker og har en værdi af 1.095.- inkl. moms.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vinderen udtrækkes den 1. juni og bliver kontaktet direkte.