sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Skal du have nyt rideudstyr? Her er de bedste anbefalinger

00:00
Hastighed: ???x
02:39

Abonnementsartikel

Derfor har de lavet en guide til dig med deres anbefalinger til ridebukser, underlag, ridehjelme og mere. Besøg hjemmesiden og køb rideudstyr

Ridebukser

Når det kommer til ridebukser, er det vigtigt at finde et par, der er behagelige og har en god pasform. De anbefaler Horze Grand Prix Full Seat Silicone Grips rideudstyr til både mænd og kvinder. Bukserne er holdbare, komfortable og har et stilfuldt design. De silikonegreb, der er placeret i sædet, giver et godt greb, og den høje talje giver en ekstra støtte til ryggen. Med Horze Grand Prix Full Seat Silicone Grips ridebukser kan du ride i stil og komfort.

Underlag

Når du rider, er underlaget lige så vigtigt som ridebukserne. De anbefaler Horze Supreme Impact Pro Mesh underlag til både dressur og spring. Underlaget er stødabsorberende og har en god pasform til hesteryggen. Det har også et elegant design med en Horze-logo på siden. Underlaget er nemt at rengøre og holde i god stand, så du kan bruge det i lang tid. Find det rette rideudstyr gennem hjemmesiden.

Ridehjelme

Godt rideudstyr er en nødvendighed, når du rider. De anbefaler Samshield ridehjelme, som er kendt for deres sikkerhed og stilfulde design. Samshield hjelme fås i forskellige farver og størrelser, og de er alle godkendt i henhold til sikkerhedsstandarderne. Med en Samshield hjelm kan du ride med ro i sindet og i stil.

Sikkerhedsstigbøjler

Hvis du søger ekstra sikkerhed under ridning, anbefaler de at bruge sikkerhedsstigbøjler. De har et par sikkerhedsstigbøjler fra Sprenger, som har en smart mekanisme, der kan frigøres i en nødsituation. Dette giver en ekstra sikkerhed for rytteren, især under springning. Sikkerhedsstigbøjler er et must-have for alle ryttere, der ønsker at forhindre uheld under ridning. Hvilket er derfor at rideudstyr er vigtigt.

Håndsprit

Endelig anbefaler de også at have håndsprit med dig, når du rider. Det er vigtigt at opretholde god hygiejne, især hvis du er på stalden eller i nærheden af andre heste og ryttere. De har håndsprit fra Bense & Eicke, som ikke tørrer huden ud og indeholder ingen parfume eller farvestoffer.

At finde det rigtige rideudstyr kan være en udfordring, men med deres anbefalinger håber vi, at du kan gøre det lettere. Uanset om du leder efter ridebukser, underlag, ridehjelme eller sikkerhedsstigbøjler, er der et stort udvalg at vælge imellem.