Lyt til artiklen:

Rekordstor maskinudstilling på Roskilde Dyrskue

00:00
Hastighed: ???x
01:12

Abonnementsartikel

Efterspørgslen på stande til maskinudstilling på årets udgave af Roskilde Dyrskue har været større end normalt, og det betyder, at området med maskiner bliver udvidet.

Dermed bliver det den største maskinudstilling på Dyreskuepladsen i dyreskuets 52 års historie.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi er meget begejstrede og stolte over at kunne præsentere denne historisk store maskinudstilling for vores gæster, siger Niels Mathiasen, der er ansvarlig for maskinudstillingen for Roskilde Dyrskue i en pressemeddelelse.

rich-media-2
Roskilde Dyrskue er i år fra den 2. til den 4. juni, og forventningen er, at der kommer omkring 90.000 tilskuere. Pressefoto

Han fortæller, at den store tilslutning er med til at fastholde maskinudstillingen på Roskilde Dyrskue som Danmarks største udendørs maskinudstilling.

I år bliver det 65.000 kvadratmeter store maskinområdet fyldt med mere end 180 udstillere og tusindvis af maskiner.

Udstillingen vil omfatte alt fra traktorer og høstmaskiner til avancerede landbrugsmaskiner og robotter, der hjælper i store dele af landbruget, med såning, gødning og høst.

Nu skal sjællænderne også møde landets bedste unge landbrugsmaskinmekaniker

Se også:

Nu skal sjællænderne også møde landets bedste unge landbrugsmaskinmekaniker

Foruden landbrugsmaskiner er der også stor tilslutning fra leverandører med skovbrugs- og entreprenørmaskiner, have- og parkmaskiner, samt landbrugsbygninger, inventar og byggematerialer.