Lyt til artiklen:

Nye højder med batteridrevet teleskopstangsav

00:00
Hastighed: ???x
01:53

Abonnementsartikel

Nye højder med batteridrevet teleskopstangsav

Med den EGO Power+ teleskopstangsav kan man nå op i fire meters højde.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Selv med høje stiger, gode klatreevner og en sav med et langt sværd, så kan nogle grene simpelthen være for svære at nå op til og få savet af. Med PS1000E, som er den nye teleskopstangsav fra EGO Power+ 2023, kommer man nu et ekstra stykke af vejen.

PS1000E teleskopstangsaven er et batteridrevet værktøj, der er en del af EGO´s Professional-serie, der henvender sig til dem, der arbejder professionelt med have og park samt den kræsne haveejer.

Saven er fremstillet af kulfiber (karbon), og den kommer med et 25 cm langt sværd med en kædehastighed på op til 20 m/s. Stagsaven kan alene nå en længde på 296 centimeter, men tilføjer man et eller to forlængerskafter (tilkøb) kan man udvide længden til 396 cm og 496 centimeter.

Bekvemmeligt brug

Uden batteriet i vejer PS1000E 4,25 kg., og den er udstyret med en række ekstra features: Under savbladet sidder der eksempelvis et barkstød, der hjælper med et stabilt fæste samt en krog, der kan bruges til at trække afsavede grene ned med.

Samtidigt er savhovedet også udstyret med en et LED-lys, de viser ens skærerlinje, så man får et nøjagtigt snit, når man bruger sin teleskopstangsav. Og med batteriet placeret i værktøjets bagende, så har man en modvægt, der giver balance under arbejdet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Som med alle produkter fra EGO Power+, så passer ét batteri til alle produkter. Det er også tilfældet med PS1000E, så hvis man allerede har et EGO 56V Arc Lithium batteri, så kan man hurtigt komme i gang med arbejdet.