Lyt til artiklen:

E-Power til forårsrengøringen

00:00
Hastighed: ???x
03:28

Abonnementsartikel

Siden sidste år har WOLF-Garten multi-star kliksystem, nok den mest kendte produktgruppe i virksomhedens 100-årige historie, været elektrisk.

Det klassiske system blev udvidet til at omfatte et batterihåndtag - kompatibelt med standard multi-star tilbehør - og fem batteridrevne arbejdsredskaber.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nu bliver batterisystemet udvidet til at omfatte tre nye typer rengøringsudstyr.

- Med lanceringen af e-multi-star systemet var vi i stand til at imødekomme kundernes efterspørgsel efter en effektiv og alsidig systemløsning til haven, udtaler Søren Moltke Andersen, Sales Manager Nordic, Stanley Black & Decker / OUTDOOR.

- Vi er glade for nu at kunne tilbyde en elektrisk mulighed i haverengøringsudstyrs-segmentet til den kommende sæson og for yderligere at lette udendørsarbejdet for vores kunder.

De nye e-multi-star rensetilbehørsdele består af BR16eM elektrisk fejemaskine inklusive motor, som efter behov kan suppleres med to separat tilgængelige motorløse add-ons, JB11eM fugebørsten og ED16eM kantskæreren. De to add-ons sælges separat.

rich-media-2
BR16eM elektrisk fejemaskine. Pressefoto.

Fejemaskine

Fejemaskinen BR16eM vejer ca. 3,8 kg inklusiv motor. Den har en arbejdsbredde på 165 mm. og en arealydelse på 40m².

Artiklen fortsætter efter annoncen

Børsten i plast har en diameter på 100 mm, kan udskiftes og fås separat som tilbehør (en variant af træ og en sten). Med en hastighed på op til 845 rpm roterer børsten kraftigt mod løberetningen, hvilket ifølge producenten er med til at opnå en særlig høj renseeffekt.

Plastdækslet hjælper med at beskytte mod snavs og vandsprøjt, og på grund af de vinklede børster renser fejemaskinen helt op til kanten.

Fugebørste

Fugebørsten JB11eM betjenes i forbindelse med fejemaskinen BR16eM. Den vejer knap tre kg og har en arbejdsbredde på 10 mm. Dens stålbørster roterer med en hastighed på op til 1160 rpm.

Den lille hældning af børsten og dens plastikdæksel (inkl. gummilæbe) gør det muligt at arbejde helt op til vægge eller forhindringer. Dette hjælper med at tillade rengøring af svært tilgængelige hjørner, smalle vinkler, små nicher og smalle samlinger. Hjuldesignet hjælper med at forhindre, at motoren kommer i kontakt med jorden.

Fugebørsten og det medfølgende plasthjul klikkes ganske enkelt værktøjsfrit på plads til højre eller venstre for motorblokken. Både børsten og hjulet kan udskiftes og fås separat som tilbehør. Til brug på mere følsomme stentyper fås også en nylonbørste som tilbehør.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kantskærer

Kantskæreren ED16eM består af en klinge på ydersiden og en børste på indersiden. Den vejer den kun 3,2 kg inklusive motor. Klingen er lavet af stål, har en arbejdsdiameter på 160 mm og roterer med en hastighed på op til 1160 rpm.

Et plastikbetræk med gummilæbe hjælper med at beskytte mod snavs og afskåret materiale.

Ligesom fugebørsten er ED16eM kantskæreren kun funktionel i forbindelse med motoren på BR16eM fejemaskinen. Kantskæreren og plasthjulet, der medfølger i leveringsomfanget, klikkes ganske enkelt værktøjsfrit på plads til højre eller venstre for motorblokken. Bladet med børste samt hjulet kan udskiftes og fås separat som tilbehør.