Lyt til artiklen:

Ny semiprofessionel batteritrimmer

00:00
Hastighed: ???x
01:30

Abonnementsartikel

325iL er navnet på Husqvarnas nye batteritrimmer til semiprofessionelle.

Denne batteridrevne trimmer af professionel kvalitet og ydeevne kan effektivt klare groft græs i alt slags vejr. Den børsteløse E-torq-motor har aktiv køling for høj effektivitet og er bagmonteret for optimal balance og motorbeskyttelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det ergonomiske bøjlegreb, det digitale brugerinterface og softgrip-håndtaget øger komforten og brugervenligheden. Det medfølgende trimmerhoved sikrer perfekte resultater hver gang. Samtidig beskytter IPX4-klassificeringen maskinen mod vand, så du kan fortsætte arbejdet uden at lade dig forstyrre af vejrguderne.
Det betyder, at du får en langtidsholdbar og pålidelig trimmer, du kan bruge hele året i al slags vejr. Og så er den lydsvag og miljøvenlig.

Maksimeret driftstid

På det digitale brugerinterface kan du indstille trimmerens hastighed i tre niveauer, så du kan justere effekten til de aktuelle arbejdsforhold. Det maksimerer driftstiden.

Trimmer 325iL kører på det fleksible 36v-batteri, der er en del af Husqvarnas BLi-X 36V batterisystem. Du kan derfor bruge det samme batteri i mange andre Husqvarna-produkter.