Lyt til artiklen:

Green Chip går all in på slovensk kvalitet

00:00
Hastighed: ???x
02:43

Abonnementsartikel

Krpan, står der på de slovenske maskiner på Green Chips stand på Landsskuet i Herning. Er man ikke velbevandret udi slovensk, kan tilføjes at udtalen er Krapan.

Den nordjyske virksomhed tog for et års tid siden agenturet på de slovenske skovmaskiner, og siden foråret har de skruet op for at få mærket ud over stepperne. For de tror på det, det fortæller Mathias Nielsen, der er sælger i Green Chip.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det der er med skovudstyr og Slovenien er, at der ligger forskellige store procenter dernede. og det er absolut toppen af poppen. Det er løvtræ, hovedsageligt bøg og eg, så det er udstyr der er lavet til at kunne holde, siger Mathias Nielsen, der suppleres af Ulrik Nielsen, der står for lager og reservedele i firmaet.

- De er jo en af de største producenter af skovspil, for eksempel. og kvaliteten er usædvanligt god. Vi besøgte deres fabrik, hvor vi så reklamationsafdelingen, og der sad tre mand med fødderne oppe, siger Ulrik Nielsen, og gør opmærksom på at Krpan alene i 2022 producerede ikke færre end 6.000 skovspil.

Producerer alt selv

ifølge Mathias Nielsen producerer Krpan stort set alt til de cirka 150 produkter i porteføljen selv.

- Hydraulikstempler, dem laver de selv. Gearkasserne får de støbt huset til ude i byen, men de fræser selv delene og samler dem, siger Mathias Nielsen.

Green chip har valgt at tage agenturet på alle produkter fra Krpan, og der er derfor alt fra skovspil, opretstående kløvere, vandrette save/kløvere, save, tipperbokse udslæbere og meget mere at erhverve sig.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Og skulle man være interesseret i dét, så er der også noget for enhver pengepung.

- Vi har det mindste skovspil til omkring 16.000 kroner, og helt op til 150.000 kroner for de største. Skovvogne har vi ned til omkring 200.000 kroner med kran og det hele, og op til omkring 400.000 kroner for de største, siger Mathias Nielsen.

Selvom samarbejdet er et års tid gammelt er førstehåndstindtrykket også godt, og Ulrik Nielsen beretter om en god support på sortimentet.

- Det er gode takter, og vi har en god fornemmelse. Det kunne godt blive til noget det her, siger Ulrik Nielsen underspillet.

Green Chip beretter om tre solgte save/kløve anlæg, og et salg på foreløbigt knapt en million kroner af det slovenske mærke.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er noget vi kan stå inde for, konstaterer Ulrik Nielsen.

rich-media-4
Ulrik Nielsen ved et af skovspillene i porteføljen. Foto: Theis Meilby Eriksen.