Lyt til artiklen:

Små traktorer til andre end landmænd

00:00
Hastighed: ???x
02:04

Abonnementsartikel

Den danske importør af Deutz-Fahr, Moni Worldwide, har indgået en aftale med Fredensborg Skov & Have v. Henrik Brunholm om salg og service af de tyske traktorer.

Fokus er specielt på "de små" Deutz-Fahr, som i daglig tale omtales som Serie 3 og 5, for nu vil Deutz-Fahr også ind på segmenterne uden for landbruget.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Deutz-Fahr Serie 3 er meget enkle traktorer fra 51 og 59 hk, mens Deutz-Fahr Serie 5 er en meget bred traktorserie fra 62 til 113 hk og leveres med vidt forskellige udstyrspakker.

Det er første gang Moni Worldwide indgår en forhandleraftale med en forhandler, der har fokus på et segment uden for landbruget, men det er ifølge adm. direktør Henrik Hansen helt logisk at se til den side.

- Vi ser et stort potentiale i de mindre traktorer, som vi ikke har haft så meget fokus på indtil nu. Dels er de blandt de mest solgte Deutz-Fahr traktorer i resten af Europa, dels får de eksisterende forhandlere nu og da forespørgsler på små og/eller specialiserede parktraktorer. Derfor vil vi nu også øge vores indsats på dette område i Danmark, siger han.

rich-media-2
Nu vil Deutz-Fahr også ind på segmenterne uden for landbruget. Pressefoto.

Stor berøringsflade

At det lige netop bliver Fredensborg Skov & Have, der bliver den første af den slags forhandlere, skyldes firmaets store berøringsflade med kunder udenfor landbruget, og at der ikke findes eksisterende Deutz-Fahr forhandlere i området.

Det bliver dog næppe den sidste specialforhandler i Danmark, for ifølge Henrik Hansen vil det kræve flere nye forhandlere med ekspertise indenfor dette segment for at vinde betydende markedsandele uden for landbruget.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Fredensborg Skov & Have ejes af Henrik Brunholm og omtaler sig selv som en lokal virksomhed med et team af 20 mand med vidt forskellig erfaring. Indehaveren selv er udlært traktormekaniker og overtog forretningen i 2011 efter at havde været ansat i firmaet.