Lyt til artiklen:

Opdateret kraftkarl fra TYM

00:00
Hastighed: ???x
02:03

Abonnementsartikel

Der er godt nyt for brugere af små traktorer i segmentet fra 35 til 50 hk.

3-serien fra TYM, der blandt andet omfatter den populære model T395 med 4-hjulstræk og en 37,5 hk Stage V Yanmar dieselmotor med partikelfilter, er nemlig blevet opdateret.

Artiklen fortsætter efter annoncen

TYM-traktorerne importeres og markedsføres af Helms TMT-Centret A/S.

Model T395 er blandt andet populær hos kommuner, anlægsgartnere, hestestutterier og golfbaner, og den leveres nu med en ny, rummelig, fabriksmonteret førerkabine med air conditioning som standard.

Brugervenlig førerkabine

TYM har bestræbt sig på at gøre førerkabinen så brugervenlig som muligt. Instrumentbrættet er digitalt, og PTO'en til- og frakobles med en knap - ligesom cruise control-funktionen.

Ifølge den danske importør Helms TMT-Centret A/S er T395'eren velegnet til kørsel med fræser, slagleklipper og andre PTO-drevne maskiner.

Modelvarianten T395 HST er udstyret med en trinløs HST-transmission med tre gruppegear. Autodrive-funktionen øger motorens omdrejningstal, når man træder på kørepedalen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-3
TYM T395 er blandt andet populær hos kommuner, anlægsgartnere, hestestutterier og goldbaner. Pressefoto.

Med synkroniseret gearkasse

Den anden modelvariant, T395 ST, har en synkroniseret shuttle-gearkasse med 12 gear i hver kørselsretning.

Med en bredde på blot 1.400 millimeter har TYM T395 en lille venderadius, og i øvrigt fås den nu i en smalsporsversion, så traktoren kan komme rundt på steder, hvor pladsen er ekstra trang.

Traktoren kan også leveres i en såkaldt ROPS-version uden førerkabine.