Lyt til artiklen:

Næsten 12.000 besøgte H&L

00:00
Hastighed: ???x
02:15

Abonnementsartikel

Aldrig har Have & Landskab haft så mange demoarealer og live-forskning, mesterskaber og faglige oplæg som årets udstilling. Derfor er det også passende at HL23 slog publikumsrekord, da hele 11.661 fagfolk lagde vejen forbi arealerne ved ZBC Jernbjerggaard i løbet af de tre udstillingsdage. Samtidig var glæden for årets udstilling til at føle hos både udstillere og gæster, så det er en tilfreds bestyrelsesformand, der gør status efter den mest alsidige og velbesøgte udstilling i Have & Landskab historie.

- Fra alle sider hører jeg, at folk har haft en god oplevelse, og det er også mit eget indtryk, siger Joel Klerk, der desuden selv havde en stand med Joel Klerk Planteskole.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Fra udstillingens side har vi lagt op til, at man gør noget mere ud af standene, og det synes jeg virkelig at udstillerne har taget til sig. Og der er jo en gensidighed i det, for når udstillingen laver så fine rammer og nye tiltag med demoarealer, foredrag og mesterskaber, så inspirerer det også udstillerne, som igen inspirerer os. Så jeg kan ikke sige andet end, at vi er kommet i mål med at gøre HL23 til en stor oplevelse, siger Joel Klerk.

Glæde overalt og styr på praktikken

Med både Maskinleverandørernes Innovationspris, nye områder og pausemuligheder, flere mesterskaber, det største program med lynkurser på Fagligt Forum nogensinde og glade gæster overalt er der ikke en finger at sætte på årets udstilling, mener Maskinleverandørernes bestyrelsesmedlem i Have & Landskab, Bent Tangemann.

- I de over 25 år jeg har være på Have & Landskab er dette års udgave den bedste af slagsen. Som udstiller må jeg sige, at vi har haft mange og gode gæster forbi standen, både beslutningstagere og brugere, og alle synes, at HL23 har været både superhyggelig og meget relevant fagligt. Som medarrangør af udstillingen er det virkelig rart at se, at der er kommet styr på bespisningen og se hvordan hele udstillingen er langt mere harmonisk og sammenhængende end tidligere, siger Bent Tangemann, der desuden er direktør i Vermeer Danmark A/S.