Lyt til artiklen:

Få tilskud til din husrenovering

00:00
Hastighed: ???x
02:02

Abonnementsartikel

Energistyrelsen åbner snart for en ny pulje, hvor danskerne kan søge om tilskud til at renovere deres bolig. Tidligere var det muligt at søge om tilskud gennem Bygningspuljen.

Denne er nu blevet splittet op i Varmepumpepuljen og Energirenoveringspuljen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Varmepumpepuljen åbnede for ansøgninger den 12. september, mens Energirenoveringspuljen åbner den 11. oktober.

Energirenoveringspuljen er sat i verden for at fremme de projekter, der ikke ville blive gennemført uden tilskud. Derfor er det også kun muligt at søge om tilskud til projekter, der koster mere end 5.000 kroner at få gennemført.

Det er ikke muligt at søge om tilskud til gør-det-selv-projekter, men det er tilladt selv at indkøbe materialer, så længe en virksomhed udfører arbejdet.

Du kan søge, hvis du har en helårsbolig med energimærke E, F og G. Når Energistyrelsen har modtaget din ansøgning, behandler vi den efter først-til-mølle-princippet. Du må ikke sætte gang i dit projekt, før du har modtaget tilsagn til dit projekt fra os.

Du kan læse meget mere om Energirenoveringspuljen HER

Artiklen fortsætter efter annoncen

Stil dig i kø inden kl. 10

Der bliver åbnet for ansøgninger om tilskud fra Energirenoveringspuljen den 11. oktober klokken 10. Ansøgere kan gå ind på ansøgningssiden kl. 9 og vente i et såkaldt venteværelse.

Alle i venteværelset får tildelt en vilkårlig plads i køen, når ansøgningsplatformen åbner klokken 10. Hvis du går ind på ansøgningssiden efter klokken 10, får du tildelt en plads bagerst i køen. Det gælder dermed om at gå ind på siden inden kl. 10.

Det er en god idé at tilmelde sig mailnotifikationer. På den måde får du besked, når det er ved at være din tur. Så slipper du for at vente foran computeren.