Lyt til artiklen:

Importør inviterede til Store Gravedag

00:00
Hastighed: ???x
01:14

Abonnementsartikel

Eurocomach-importøren Ib E. Mortensen AS inviterede torsdag alle interesserede til Store Gravedag, hvor det især var en stribe minigravere - i forskellige størrelser og med forskelligt udstyr - der var i fokus.

Importøren havde på dagen også opbakning fra en lille håndfuld leverandører i form af Engcon, Compacttilt og Ankerløkken, som ligeledes kunne fortælle om og fremvise deres produkter - herunder tiltrotator, hurtigskift, hammer, klo og andre redskaber.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har rullet stort set alt vores materiel ud af hallen. Der er alt i Eurocomach-maskiner, blandt andet vores nye 1500 kg el-minigraver, de står med en hammer, fortæller medindehaver Peter Holm, Ib E. Mortensen.

- Vi gør det, for at kunderne kan komme og prøve de forskellige løsninger og se, hvad der passer til deres hverdag og forretning, siger han.

Det hele handlede dog ikke om Eurocomach. Importøren havde også fundet et par Pitbull minilæssere, nogle minidumpere fra Cormidi samt et par Yamaha-ATV'er frem, ligesom der var pølser på grillen til de besøgende.

rich-media-2
Foto: Torben Jastram.