Lyt til artiklen:

Vind let og lækker grensav

00:00
Hastighed: ???x
01:55

Abonnementsartikel

Selv om efteråret er på vej, er der stadig masser af arbejde at foretage i haven. Eksempelvis beskæring af buske og træer, og hvis man nu skal i gang med det, så kan man lige så godt gøre det ordentligt.

Og det kan vi hjælpe med.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Månedens præmie i Fritidsmarkedets oktoberkonkurrence er en 18V grensav fra Makita, og det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at tilmelde dig Fritidsmarkedets nyhedsbrev.

Tilmeld dig nyhedsbrevet HER

Makitas grensav model LXT DUC101SF er en let, handy grensav til beskæring af træer og buske. Den er udstyret med en 10 centimeter lang sværd, værktøjsfri kæde- og sværd bespænding og automatisk kædesmøring af kædeolie.

rich-media-2
Grensaven har gummibelagt blødt greb. Pressefoto.

Den lille kompakte grensav har en bevægelig beskyttelsesskærm, som dækker oversiden af sværdet og åbner sig gradvist, efterhånden som savkæden skærer sig ned i emnet.

Grensaven har gummibelagt blødt greb for mere komfort og kontrol, og maskinen har XPT (eXtreme Protection Technology), som giver forbedret beskyttelse mod støv og fugt til hård miljø.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kædehastigheden er på 8,0 m/s og lydeffektniveauet er på 87 dB(A). Oliesmøring foregår via en lille olietank, der indeholder 0,055 L

Præmien er sponseret af Makita og har en vejledende udsalgspris på 2.370,00 kroner inklusive moms

Den leveres med lader og 3,0 Ah batteri.

Den heldige vinder udtrækkes den 1. november og vinderen kontaktes direkte.

Du deltager i konkurrencen ved at tilmelde dig Fritidsmarkedets nyhedsbrev.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tilmeld dig nyhedsbrevet HER

rich-media-5
Makita LXT DUC101SF . Pressefoto.