Lyt til artiklen:

Kæmpe konkurrence med Husqvarna haveredskaber

00:00
Hastighed: ???x
04:47

Abonnementsartikel

Fritidsmarkedet har fået ny hjemmeside, som er en hyldest til alle med behov for viden om hus og have, maskiner i alle størrelser og ikke mindst tips til dagen og vejen.

Det fejrer vi med en kæmpe konkurrence, hvor chancen for at vinde er endnu større end normalt, da vi denne gang udtrækker 5 vindere, der hver især kan nyde godt af Husqvarnas nye 18V batteridrevne serie af Aspire-haveredskaber.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hvert redskab er let og lækkert, og det nyskabende ved redskaberne er, at de er forberedt til at hænge på væggen. Enten hver for sig eller samlet på en skinne.

Du kan deltage i konkurrencen ved at gå ind på Fritidsmarkedets Facebookside og skrive i en kommentar til konkurrencen, hvem der skal vinde. Hust at tagge personen, medmindre det er dig selv.

Blandt de 5 heldige vindere, trækker vi lod om en af nedenstående præmier.

rich-media-3
1. Præmie. Husqvarna Aspire LC34-P4A

1. præmie

Den første præmie er en af havens mest uundværlige redskaber, nemlig en ganske almindelig hånddrevet plæneklipper.

Der er tale om en letvægts-plæneklipper, model LC34-P4A, der især udmærker sig ved at være foldbar, så den selvfølgelig også kan hænge på væggen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Plæneklipperen har en klippebredde på 34 centimeter. Klippehøjden har fire trin, der går fra 25 til 65 millimeter. Og så er den udstyret med en 30 liter stor opsamlerpose.

Præmien er inklusive batteri, lader, krog til ophængning SAMT en bæreskinne og har en samlet værdi af 3.318,00 kroner inklusive moms.

rich-media-5
2. Præmie. Husqvarna Aspire P5-P4A.

2. præmie

Her er haveredskabet, du har brug for hele året. Det er en fleksibel stangsav, Aspire P5-P4A, der enten kan holdes i hånden til opgaver på jorden, eller monteres på teleskopskaftet, så man er i stand til at beskære træer.

Den er saven robust nok til at skære op til 75 mm brede grene, og den er udstyret med et softgrip-håndtag med en nem og værktøjsfri udskiftning af kæde og sværd.

Kæden er nemt at stramme med den medfølgende unbrakonøgle.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Præmien er inklusive batteri, lader, krog til ophængning SAMT en bæreskinne. Præmien har en værdi af 2.568,00 kroner inklusive moms.

rich-media-7
3. . Præmie. Husqvarna Aspire B8X-P4A.

3. præmie

Hvis du også hader nedfaldne blade, så skal du satse på at vinde denne præmie. Her er tale om løvblæseren B8X-P4A.

Takket være de 3-trins justerbare hastighedsindstillinger klarer den alt fra sarte blomsterbede til våde blade på græsplænen. Det komfortable softgrip-håndtag og det velafbalancerede, lette design gør den nem at bruge, og så er den udstyret med smart automatisk slukning, når den efterlades uden opsyn,

Præmien er inklusive batteri, lader og krog til ophængning. Præmien har en værdi af 1.779,00 kroner inklusive moms.

rich-media-8
4. . Præmie. Husqvarna Aspire T28-P4A.

4. præmie

Her kan du vinde en brugervenlig græstrimmer, Aspire T28-P4A. Den kommer med en kraftfuld motor, så den er i stand til at æde sig igennem det meste ´græs.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Maskinen har dobbelt trimmerline og justerbart teleskopisk skaft. Og ikke mindst, så har den automatisk fremføring for at sikre den korrekte trimmerlinelængde. Endelig har den automatisk slukning, når den efterlades uden opsyn.

Præmien er inklusive batteri, lader, krog til ophængning og har en samlet værdi af 1.549,00 kroner inklusive moms.

rich-media-10
5. . Præmie. Husqvarna Aspire H50-P4A.

5. præmie

Hvad er en have uden hækkeklipper? Her kan du vinde Aspire hækkeklipperen H50-P4A, der er udstyret med en praktisk aftagelig løvopsamler. Opsamleren sørger automatisk for, at løse blade og kviste lander på jorden og ikke sidder fast i hækken.

Hækkeklipperen kommer med dobbeltvirkende skæreknive og et 50 centimeter langt skæredæk, der kan håndtere grene på op til 23 mm.

Præmien er inklusive batteri, lader og krog til ophængning. Præmien har en værdi af 1.549,00 kroner inklusive moms.

Artiklen fortsætter efter annoncen

De heldige vindere udtrækkes fredag den 15. november. Vinderne kontaktes direkte.

(Vær opmærksom på, at præmierne har været udpakkede i forbindelse med foto/video-optagelse).